slide show

Min fredag

I fredags åkte jag och mamma till Kristianstad efter jobbet. Vårt mission var att hitta en ny soffa till mamma. Hon köpte en soffa i februari när vi flyttade men varken mamma eller jag är nöjda med den. Jag älskar min soffa som jag har hemma hos mig men inte mammas. Jag har suttit i fåtölj hemma hos henne och jag hatar det. Vi var ute efter en soffa som mamma gillar (såklart) men också som jag gillar då jag spenderar mycket tid hemma hos mamma och vi älskar att titta på TV tillsammans. 
(null)

(null)
Kravet jag hade var att det ska vara en divansoffa så att jag kan ha benen utsträckta och även ligga ner om jag vill det. Vi kollade på  och provade många soffor men valet föll på denna. Det är en soffa i sammet men det blev i färgen beige. Denna på bilden är alldeles för mörk. Jag ser verkligen fram emot att soffan kommer hem till mamma. Det blev inte en lika stor som på bilden utan divandelen och två sittplatser till. 
(null)
Nöjda och glada åkte vi till C4 för att äta på Baked and grill. Det var lite folk för vi var där så sent, så skönt. 
(null)

(null)

(null)
Jag sprang in en snabb runda på HM Home som är min besatthet. Jag köpte denna fina ljusstake.
(null)
Och även detta vackra julgranspyntet. Jag har ingen julgran då vi ska ha vår hemma hos mamma så det är något jag måste köpa. Jag vill dock inte ha en så stor julgran. Måste kolla in utbudet. 

Jag älskade vår fredag. Det kändes som gamla goa tider innan corona, då åkte jag och mamma ofta till C4 på fredagar efter jobbet. Jag njöt av varje sekund, saker jag tidigare tagit för givet. Jag undviker fortfarande stora folksamlingar men jag vågar ändå göra lite saker. På tisdag ska de högstadieeleverna som vill vaccineras, det känns väldigt skönt. Kommentarer

Vilken snygg soffa. Älskar den gråa färgen men säkert lika fin i beige.

Svar: Gillar den i beige väldigt mycket, ljusade upp mammas vardagsrum rejält :)
Carro

Vad snällt att du får ha inflytande på soffan :) Mysigt också att kunna leva life mer! Våra elever ska också vaccineras skönt, hoppas att allt går som det ska :)

Svar: Ja, jag älskar hennes soffa nu :D
Carro

så mkt fint o den vasen i mörkare köpte jag så fin i hallen :) gosigt med mamma <3

Evas blogg

Svar: Nu är hennes soffa så skön så hon blir aldrig av med mig ;)
Carro

Åh, lät ju verkligen så mysigt! Soffan ser superfin ut :D

Svar: Älskar hennes soffa haha, nu blir hon aldrig av med mig ;)
Carro


Kom ihåg


Trackback