slide show

Hallå helg

En väldigt efterlängtad fredag är äntligen här. Denna veckan drog utvecklingssamtalen igång vilket är varje lärares mardröm när det gäller den tid och kraft det tar. Inte nog med att alla vanliga uppgifter ska hinnas med så ska det även klämmas in 10 utvecklingssamtal kvällstid. Jag har haft 5 st denna veckan och har lika många kvar nästa vecka men jag är redan så trött. Jag har dock tagit till mig av det som min KBT terapeut sa och det är att hålla samtalen till 30 min och inte mer, det har jag lyckats med så jag är nöjd med mig själv. Jag går ju inte hos honom längre men varje dag tänker jag på det han lärt mig. 

Denna helgen ska jag inte jobba på mitt extrajobb men däremot jobbar jag nästa helg fick jag reda på idag, kul! Butiksägaren hade pratat med butikschefen som gett mig massa beröm så han var nöjd och sa att jag är välkommen tillbaka nästa helg :-) Två av fyra helger i månaden hade varit perfekt att jobba för min del, blandning av vila och jobb.
(null)

Idag kom äntligen mammas nya soffa! Wiiie så taggad. Den monterades upp och jag har spenderat hela kvällen hos mamma, på hennes nya soffa. Vi kollade idol och hade det så mysigt. Åt gott och skrattade en massa. Älskar henne mest <3 Jag måste visa er den nya soffan, hela rummet har förändrats och verkligen blivit wow. Ni som känner mig eller har följt bloggen länge vet att jag och min mamma alltid haft en väldigt nära relation. Flytten har dock gjort att vi fått en ännu bättre relation, den är bättre än någonsin. Vi har nära till varandra och kan umgås när vi (jag) vill men allt det där vardags"bråket" försvinner då man inte går varandra på nerverna vid trötthet på samma sätt. Jag är väldigt nöjd med hur det har blivit. 

Nu på kvällen satt vi och pratade lite inredning, jag vill fixa lite hemma hos mamma så att hon får det ännu mer hemtrevligt, med både fler lampor och tavlor. Jag tror att dessa två tavlor hade blivit väldigt snygga bredvid varandra ovanför den beiga soffan, vad tror ni? 
(null)

Jag har precis kommit hem. Klockan börjar närma sig 02 och jag ska sova. Imorgon ska jag först äta buffé med familjen och sedan ska jag äta, bowla och spela shuffle med vänner. Det kommer att bli en toppenlördag

Det som ställer det till mest i mitt liv just nu är ryggen. Jag ramlade i en trappa i slutet av juli och slog i ryggen rejält. De senaste två veckorna har jag haft extrem smärta i ryggen dygnet runt. Jag går på starka värktabletter som inte hjälper något alls. Jag har ont i revbenet när jag andas och varje vaken sekund är verkligen en plåga. Jag har haft så ont på jobbet. Tidigare hade jag inte ont i ryggen när jag stod upp men nu gör till och med det vidrigt ont. Jag är så orolig, tänk om jag kommer ha denna smärtan hela livet? Det kommer jag aldrig fixa. Tänk om något i ryggen var brutet och sedan har det läkt fel? Jag kanske har en spricka? Tankarna snurrar runt. Jag har besökt så många läkare på senaste och har fått höra allt från brutet revben till en spricka men ingen vet med säkerhet då det ju inte går att kolla ryggen sådär bara. Jag har fått remiss till röntgen men det kan ta flera månader innan jag får en tid fick jag reda på. Tänk så har jag skadat ryggen är resten av 🥺 Oron ger mig magont och jag är så trött på smärtan, varje gång jag sitter känns det som om ruggen ska brytas itu. Det gör så ont under revbenet på höger sida, så, så ont. Kommentarer

Stackare, hoppas du får hjälp snart och att ryggen blir bättre.
Tror dom två tavlorna du visade kommer bli perfekta i din mammas hem.

Svar: Jag ska köpa de i julklapp till henne tänkte jag! :)
Carro


Kom ihåg


Trackback