slide show

Główny rynek Kraków

Jag är hemma från Kraków! Jag har haft fyra riktigt bra dagar där. Jag är väldigt positivt överraskad av staden. En mycket vacker stad men extremt mycket historia. Jag förstår varför många svenskar älskar Kraków. Jag har ändå varit i tre polska städer nu men inte sett så många turister i någon av de andra städerna som i just Kraków. 

Jag är så nöjd med mitt höstlov! Idag har jag jobbat och imorgon drar mitt riktiga jobb igång igen. I veckan väntar en mängd nationella prov så det kommer bli tufft. Jag behövde verkligen detta höstlov. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Sista kvällen tog vi taxi till gamla stan för att prova på en ny restaurang. Det blev Europejska som faktiskt var väldigt bra. Bra service och god mat, jag åt anka som är en stor favorit. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Här ser ni gamla stan kvällstid. Detta ställe heter Główny rynek som betyder "the main square". Väldigt många restauranger runt hela torget och fina byggnader och kyrkor. Absolut ett måste om man är i Kraków! Kommentarer

WOOOW vad härligt, jag är också förtjust i anka. Och samma för mig, nationella i svenska nu. Och jag fick covid 19 fredag vecka 42 och var sjuk varje dag sedan dess.... så är liksom... inte så bra förberedd som jag borde. Så jag flyttade de första så jag skulle hinna läsa in mig på alla texter! Hjääälp!

svar: Jag tror att det är därför jag har dragit mig för det så mycket också, det är ju så skönt med en portal man kan helt utantill. Skapade den här bloggen i maj 2020! Så det har verkligen varit en himla lång betänketid inför flytten XD

Svar: Anka är supergott! Hoppas det går bra med NP, jag har gjort en del av mina.
Carro


Kom ihåg


Trackback