slide show

23.47

(null)
Jag har klippt mig som ni kanske ser på bilden. Nu har jag mer mörkt hår än ljust och det känns så konstigt. Jag är i alla fall så nöjd med längden, Rebecca på 1a Avenyen är bäst 💕 
 
Hej på er! 
Waaah, jag är så, så trött! Jag jobbade stora delar av gårdagen och idag körde de nationella proven igång. Tre timmar idag, fem timmar imorgon. Ojoj det kommer bli tufft! Jag behöver sömn så jag kan förbereda mig mentalt inför morgondagen. 
 
Jag har så lite tid i mitt liv just nu. Jag jobbar rätt mycket extra, jag hade en massa utvecklingssamtal innan lovet och nu är det NP + att jag var borta hela höstlovet. Jag har inte ens tid att vila hemma. Imorgon ska jag på massage för andra gången. Jag har så jävla ont i ryggen, det släpper ingenting. Känner mig gråtfärdig varje dag. Massagen i fredags gjorde vidrigt ont, det var 45 min tortyr utan att överdriva. Det verkar som om jag har muskelkramp, främst under revbenet på höger sida, efter att jag ramlade i trappan. Killen som masserade mig sa att det vägrar släppa, han försökte massera bort det men det gick inte, vad händer?! Kommer jag ha såhär ont hela livet eller 🥺 Jag är så trött på smärta dygnet runt. 
 
Imorgon vill jag göra ett par saker, vi får se om jag lyckas: 
 
* Läsa 30 min, det var längesen 
* Kolla på ett avsnitt av Bachelor 
* Inte alls kolla mejlen från kl 15.30 och fram till nästa morgon 
* Gå och lägga mig klockan 22.30 så att jag får tillräckligt med sömn då det aldrig händer 
* Redigera lite bilder från Polen 
* Skriva ett inlägg om Polen och förbereda två inlägg till på onsdag 
* Packa upp resväskan 
 
Ja det får räcka! Uppdaterar detta inlägg imorgon så får jag se vad jag lyckades med :-) 
 
WOW, hann med 1,5 sak. Värdelöst ju...Kommentarer

Kom ihåg


Trackback