slide show

23.32, små partiklar av lycka

Se där, idag orkade jag både köpa en julgran och klä den. För två år sedan orkade jag knappt gå utanför dörren, ännu mindre något som hade med julen eller något annat jag egentligen älskar att göra. För ett år sedan mådde jag inte heller speciellt bra. I år känner jag att jag mår bättre, absolut inte bra men bättre. Små steg framåt. Idag var det extremt skönt att göra saker efter jobbet som jag tycker om och som inte alls har med jobbet att göra. Jag åkte och kollade på juldekorationer och kom hem med en julgran. Jag och mamma åt på restaurang. Mamma var hemma hos mig en stund och när hon gick  tog jag fram granen och pyntade den. 
(null)

Jag kan skratta igen och känna mig glad på riktigt. Sedan kommer bakslag varje dag, där tröttheten kommer som en käftsmäll och hjärnan blir seg som kola. Stress tål jag inte längre men jämfört med december 2019 är det en stor skillnad på mitt mående, jag börjar känna hopp igen 💗 

Nu behöver jag se till att ta hand om mig själv, det är dock väldigt svårt i betygssättningstider då det är den absolut stressigaste tiden för alla lärare. Jag ska försöka ta en sak i taget och se till att det finns tid för återhämtning. Det var bristen på återhämtning som gjorde att jag hamnade där jag hamnade för ett par år sedan. Idag intalar jag mig själv att jag är smartare och framför allt snällare mot mig själv än vad jag tidigare varit. Jag har dock mycket kvar att jobba på. Imorgon är det studiedag, vi ska jobba i grupp från kl 13 och eget arbete fram tills dess. Jag tänker dock ändå åka till jobbet och försöka hinna rätta en del. Det lär vara lugnt där imorgon och jag jobbar allra bäst helt ostört. Jag tänker att jag ändå behöver sitta många, många timmar och rätta innan betygen sätts så jag kan lika gärna passa på lite imorgon.  



Kommentarer

Grymt jobbat med granen! Vad skönt att höra att du börjar må bättre :)

Svar: Blev tyvärr en dålig period igen men tror det kommer gå upp och ner ett tag till...<3
Carro

» petra

Lycka till med all rättning förstår att det tar sin lilla tid , supermysigt att du fått in julen nu ska mitt upp oxå, kram

Svar: Nu försöker jag mest njuta av lovet...:)
Carro

» Frida

Vad glad jag blir av att läsa att du mår bättre och att det går framåt! All styrka till dig <3

Svar: Fina du <3
Carro

Ja du det är viktigt att ta hand om sig, annars väljer kroppen ut en dag åt dig ha det gott

Evasblogg

Svar: Så sant så
Carro

Vad bra att det går åt rätt håll. Det är verkligen så svårt att hitta balansen, knepen och allt man behöver för att må bra.

Svar: Så svårt!
Carro


Kom ihåg






Trackback