slide show

Covidtest

(null)
Idag gjorde jag coronatest, fyfan. Det var något jag verkligen ville undvika och har lyckats undvika det i ett helt år. Det är dock så många elever och kollegor som testats positivt nu senaste veckan. 

Jag förstår inte varför man bara kan göra självtester här i Skåne?? Hade så gärna velat att någon tar testet på mig för att säkerställa att det blir rätt. Mamma tog det i halsen på mig men vet i tusan om det blev rätt, jag klöktes men det gör jag av alla tester i halsen, oavsett hur djupt eller inte pinnen förs in. Näsan vågade jag verkligen inte stoppa in pinnen långt, det var ju sjukt vidrigt så helt ärligt vet jag inte om testet kommer visa rätt 🤷🏼‍♀️ Ni som jobbar inom vården, måste testet tas helt korrekt för att det ska visa rätt? Det är ju jättesvårt att veta om man träffat rätt? 

Mammas vaccinering gick förresten bra, hon fick Pfizer och har än så länge bara ont i armen 💗Kommentarer

Ja, det är inte så mysigt att göra corona-test. Jag har gjort två stycken i år då jag haft förkylningssymptom och varit tvungen att testa mig för att få gå tillbaka till jobbet sen. Andra gången kom sambon in i badrummet när jag stod med pinnen i näsan, han tyckte att det var så roligt ;D

Svar: Haha! Jag tyckte näsan var hemsk...
Carro


Kom ihåg


Trackback