slide show

Jag är vaccinerad

Jag är vaccinerad!! Idag fick jag äntligen den första sprutan och det känns så himla bra. Det är något jag längtat efter sedan covid-19 blev känt i mars 2020 men ju längre tiden gick desto mer ångest fick jag. Sprutan har absolut  dämpat min ångest lite och det blir ännu bättre efter spruta 2 som jag ska ha om exakt 6 veckor. Undra hur mycket skydd man egentligen får efter första sprutan? Jag fick Pfaizer så det kändes väldigt skönt. 
(null)
Efter sprutan åkte jag till jobbet. Än så länge mår jag väldigt bra, den enda biverkningen jag fått är att jag har ont i armen. Väldigt ont. Ni som tagit sprutan vet att det knappt går lyfta på armen för att det gör så ont men det känns ändå som en väldigt mild biverkning för det kommer ju gå över om några dagar. Jag har varken fått feber eller liknande och jag hoppas det håller i sig. Imorgon är sista jobbdagen innan långledigt :-) 



Kommentarer

En kollega till mig har fått covid efter att ha tagit första sprutan för ett par veckor sedan. Det är samma vaccin som du tog. Så man ska vara fortfarande försiktigt. Kramis <3

Svar: Ja man kan ju fortfarande bli smittad så försiktig gäller det tyvärr att fortsätta vara. Kram
Carro

» Julia

Grattis till vaccinet :D

Svar: Tack, känns verkligen så bra :D
Carro

» T'

Så glad för din skull! Så härligt att du äntligen fick ta den!

Svar: Tack, känns så bra!!
Carro

Ja du ca 50% sägs det o jag fick mina 2 i januari samma som du :) så skönt

Evas blogg

Svar: Skönt! Då är du fullvaccinerad :)
Carro

» Hilma

Hoppas du har en fin fredag fina du, happy weekend <3

Svar: Hoppas du får en fin lördag <3
Carro

» Enna

Vad skönt att du fått första dosen💕

Svar: Ja, känns så skönt! <3
Carro

Vad skönt att du har fått första sprutan! Jag hoppas också inom kort få sprutan, men kommer nog behöva vänta ett tag eftersom jag inte befinner mig i någon riskgrupp och flera faser som ligger före mig. Skönt att du även fick det Pfaizer :)

Svar: Hoppas du också kan få första sprutan snart! De ska börja vaccinera fas 4 nu nästa vecka läste jag :)
Carro


Kom ihåg






Trackback