slide show

En bättre söndag

Jag har haft en jättbra helg ♥ 
 
I fredags var jag helt slut efter jobbet så det blev en väldigt lugn kväll. Jag var glad hela dagen att jag äntligen ska få vaccin på tisdag, jag har aldrig någonsin blivit så glad av ett samtal som jag blev i fredags. I lördags chillade jag hemma i lägenheten och sedan var jag hos mamma ett par timmar. På kvällen åkte jag för att träffa en kompis och det blev en jättebra kväll, som vanligt. 
 
Idag har vädret varit riktigt bra och jag har njutit av denna söndagen. 
Jag och mamma åkte till Vittfardas café som ligger utanför Sösdala. 
Jag såg på Facebook att de serverade helstekt gris så ville så gärna åka dit. Maten var helt OK men blev ärligt rätt besviken, det var inte värt 199 kr. 
Vi satt utomhus och det var dock supermysigt!! Det var så himla roligt att komma hemifrån och byta miljö. Jag har varit hemma så mycket som aldrig förr det senaste 1,5 året så detta var en trevlig omväxling. 
Det blåste men var klarblå himmel. 
Vi satt där i drygt en timme och sedan fick jag för mig att vi kunde åka till Magle våtmark en runda och så blev det. 
Här har jag inte varit på många, många år. Jag kommer ihåg första veckan på gymnasiet, då gick vi hit med vår naturkunskapslärare haha. Det var en så rolig dag!! Jag hade helt glömt bort hur mysigt och rofyllt där är. 
Det blåste liiite idag :-) men det var bara skönt.
Hur fint? Ska hit med kompisar och promenera framöver, mys? 
Nu har jag suttit på min uteplats och läst en stund. Jag läste klart Camilla Läckbergs bok under en dag, den jag la upp bild på igår. Den var verkligen superbra! Jag satt här tills en spindel attackerade mig. Haha nåja, inte attackerade men den kom allt närmare och spindlar ger mig PANIK, fyfan det absolut värsta jag vet. 
 
Fler sådana här söndagar tack! Nu tänkte jag gå över till mamma en stund, äta glass och kolla på tv. Som jag skrivit tidigare kollar jag nästan aldrig på tv själv, det är sjukt tråkigt? Sedan ska jag ladda upp inför en ny arbetsvecka, bara tre dagar för på torsdag och fredag är vi lediga och mina torsdagar är så tuffa så det känns skönt. På tisdag ska jag ju först på intervju angående jobbet i fängelset och sedan ska jag ta vaccinet. Ha en fortsatt fin dag och en fin start på nästa vecka ♥Kommentarer
» Hilma

Vad härligt det ser ut! Det gör så mycket när solen är framme <3

Svar: Ja men verkligen <3
Carro


Kom ihåg


Trackback