slide show

Burk fylld av positivitet

Ett par dagar före nyår såg jag en video på TikTok kring att skriva ner en eller flera positiva händelser från varje vecka på lappar och lägga de i en ask för att sedan under årets sista dag veckla ut alla och minnas höjdpunkterna från året som gått. Jag tyckte det lät som en väldigt bra idé och det är vad jag gjort sedan 1 december. Ibland blir det ingen lapp men oftast blir det en eller två lappar i veckan. Det kan vara roliga saker jag gjort eller att måendet varit bra. Det kan också vara positiva känslor som jag upplevt. Innehåller på lapparna skiljer sig verkligen en hel del men alla är positiva. 
(null)
Jag köpte en burk från Solstickan till alla mina lappar. Snygg förvaring för ju saken ännu bättre. På dagens lapp jag skrev står det Har för första gången börjat trivas i min lägenhet och att bo själv. Nu känns det mer skönt än ensamt och min och mammas relation vinner på detta
(null)
Det har blivit en del lappar under månadernas gång. Innehållet på en del lappar kan jag dela med mig av i slutet av året, andra vill jag hålla för mig själv.  
(null)
Detta ska jag absolut fortsätta med även kommande år. Rekommenderas. Kommentarer

Så himla roligt! 😍

Svar: Jaa! :D
Carro

Vilken toppen idé och fin ask du förvarar lapparna i. Kramis <3

Svar: Tack <3 kram
Carro

ha ha va lustigt den burken har jag kaffe i såå snygg o bra du har det som annat än kaffe i

Evas blogg

Svar: Haha ja :D de är jättefina
Carro


Kom ihåg


Trackback