slide show

Tankar x 3

Thank God att det är fredag imorgon, jag hade inte orkat fler dagar... Både förra och denna veckan har varit extremt tuff och stressig. Jag tycker ändå att jag har varit relativt duktig på att hantera stressen på jobbet och inte jobba alldeles för mycket övertid men nu känns det som om jag är tillbaka på den gamla banan och det är ju där jag vet jag inte får hamna men det är riktigt svårt vid terminsslut innan betygen ska sättas. Jag har 125 betyg att sättas. Alltså 125 elevers kunskaper jag behöver sätta mig in i och tänka tillbaka på alla elevernas kunskaper för att sätta rätt betyg. Det är så mycket att rätta nu att jag känner mig gråtfärdig. Idag blev det för mycket för min hjärna, jag kunde inte tänka klart och stressade upp mig så mycket. Imorgon och nästa vecka måste jag ta det lugnare annars vet jag att jag att min hälsa kommer betala dyrt för. Jag känner att jag tappat greppet kring allt jag jobbat för det senaste året med min KBT terapeut, jag vet ju egentligen vad jag borde göra men sedan räcker ändå inte tiden till och jag jobbar mycket mer än jag ska nu. Imorgon slutar jag kl 14 och tänker att jag ska sitta i bilen senast 15.00, jag tror jag behöver sätta upp sådana tider för mig själv. Utöver detta har jag signat upp mig på en sida för privatlektioner och jag ger ett par gånger i veckan privatlektioner till elever i Sverige som behöver hjälp, detta för att tjäna pengar men det tar på krafterna.
 
Över till något annat, min fot :( Jag hade så ont i måndags att jag ringde sjukhuset och lyckades få en tid igår till sjukgymnasten. Det visar sig att min fot är inflammerad och muskeln är svullen. Igår tejpade hon min fot och det kändes lite bättre igår men idag har jag galet ont igen, det känns som om någon hugger min fot med kniv varje gång jag tar ett steg. På tisdag ska jag träffa en ortoped så vi får se vad han säger. Vad gör man åt en inflammation ens? Jag kan ju inte gå runt och ha såhär ont. Sjukgymnasten sa att vaccinet kan ha gjort inflammationen tydligare, att om någon del av kroppen är inflammerad och man man får vaccin kan det förstärka inflammationen men i övrigt tror hon inte det har någon koppling till vaccinet. 
 
Till sist, över till något roligare. Sommaren har hittills varit sjukt oklar, jag har varje sommar vetat typ 8 månader framåt vad som händer men inte i år pga corona såklart. Allt är fortfarande rätt oklart men Polen är i alla fall bokat då Polen så smått börjar öppna upp igen. Jag saknar Polen så mycket och är såå glad att vi ska dit. Det som gör mig ännu gladare är att GREKLAND också är bokat. Tanken är 2 veckor, men det beror helt på om jag får sommarjobbet jag sökt eller inte för får jag inte det så har jag bara råd med en vecka, annars två. Jag vet att resor nu är en vattendelare. Jag kommer att vara fullvaccinerad så det känns helt okej. Jag har ändrat om hela min vardag till följd av corona, jag har inte levt normalt sedan mars 2020 och det börjar göra mig lite smått galen. Jag förstår folk som är anti resor men alla gör ändå sina val. Helt ärligt känns det tryggare utomlands än på en fullpackad strand i Skåne, i Sverige som har näst högsta spridningen i Europa.Kommentarer

Åh jag skulle också vilja åka utomlands i sommar. Men eftersom man ska sitta i karantän i en veckan efter man kommit hem så blir det en extra vecka semester. Så får blir utomlands resa nästa år istället.
Så många som inte respekterar detta och det gör mig ledsen. Det gäller ju alla även fast man är vaccinerad eller har haft Corona.

Svar: Ska man sitta i karantän i Sverige efter att man kommit hem? Det har jag inte läst någonstans.
Carro

» Lina

Som svar på kommentaren ovanför, ja det ska man. Tror det är 5 dagar (i Sverige).

Och reste inte ni förra sommaren också? Så pandemin har väl inte påverkat så mycket..? Hur som helst låter det underbart med Grekland.

Svar: Det är "endast" en rekommendation och inte krav som i många andra länder. Jo vi reste förra sommaren och det är det enda jag gjort som är "vanligt", i övrigt har livet seriöst sugit 1,5 år för jag har ändrat om ALLT och rör mig knappt i samhället överhuvud taget, så jo pandemin har påverkat mitt liv extremt mycket.
Carro

Låter tungt tjejen, du får boka en resa eller nåt så du kan koppla av jag hoppas vi kommer iväg i slutet på augusti till Lesvos 2 v med egen pool o solsängar sen bokat Mexico isla holbox i januari ta hand om dig tjejen kram

Svar: Det ska jag göra, behöver avkopplingen och hur mycket längtar man inte efter att resa?? Åh, låter underbart.
Carro

Åh stor kram till dig och hoppas foten känns bättre snart!<3

Svar: Tack! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback