slide show

SEMESTER

Från och med idag har jag semester! himla skönt och välbehövligt. 6 veckors semester och jag ska njuta av ledigheten exakt varje dag. Jag har raderat alla jobbrelaterade appar,  gömt undan allt jobbrelaterat och tänker inte  göra någonting som har med jobbet att göra förrän den 8 augusti igen. Jag ska även försöka att inte tänka på eller prata jobb. Jag är ganska dålig på det och det blir lätt jobbprat med tex mamma under min lediga tid men jag ska verkligen försöka att koppla bort jobbet helt för jag behöver det. 

Det är så märkligt det här med att vara lärare och semester. Månaden innan skolavslutning är galet intensiv och man gör ingenting annat än tänker på jobb dygnets alla vakna timmar. Sedan kommer sommarlovet och helt plötsligt ska man kunna slappna av? Det går inte bara sådär utan det tar för de flesta lärare ett par veckor innan man verkligen kan komma ner i varv. 
(null)
Glad men väldigt trött och sliten tjej som förtjänar semester. 
(null)

(null)
Två bilder från lovskolan som publicerades på Hässleholms kommuns Instagram. Vilket gäng vi varit! Heja oss, vi är grymma <3 Nöjd med sommarjobbet och känner jag mig själv rätt kommer jag att vilja jobba där även nästa år. 

Tack och hej jobbet för det här läsåret, ses och hörs i augusti. Innan dess; chao adiós! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback