slide show

WORK

(null)

(null)
Älskar mina nya jeans från CK, snygga och framför allt extremt sköna. 

Lördag igen mina vänner, mycket skönt. I torsdags var det deadline för betyg så nu är alla 125 betyg satta och det känns extremt bra, det är en lättnads-och frihetskänsla. Jag tror inte personer som inte är lärare och sätter såhär många betyg förstår pressen och stressen, det är hemskt. Jag har jobbat så mycket de senaste veckorna, inte bra!! 

Nu är det 19 dagar kvar till sommarlov, det är många dagar men jag fixar det. På onsdag är jag ledig, det händer aldrig en vardag sådär men jag har under hela läsåret haft en klass mer än vad jag egentligen ska ha som då legat utöver mitt schema men inte fått betalt för det. Istället får jag då kompa friluftsdag eller liknande då inte eleverna har vanliga lektioner. På onsdag har eleverna friidrottsdag och då ska jag vara ledig, så välförtjänt. Dock ska jag kl 13 på en "intervju" på ett jobb och jag är så taggad på att höra vad de säger. Jag behöver ju extrajobb för att få in mer pengar då mitt boende är extremt dyrt och jag inte kan spara något just nu. Jag kom på ett ställe jag skulle kunna tänka mig att jobba på och skicka iväg en spontanansökan som verkade gå hem för igår pratade jag med en kille där och han vill träffa mig redan på onsdag. Jag har ju ingen egen familj så kan jobba eftermiddagar, kvällar, helger och alla röda dagar :-) Hoppas! 

Kommer ni förresten ihåg att jag var på intervju på fängelset i Kristianstad kring jobbet jag hade sökt där? Det var 88 sökande och de intervjuare 8 personer, och valde att ge jobbet till mig. Det kändes ju jättekul och jag blev stolt över mig själv. Efter väldigt mycket velande fram och tillbaka valde jag dock att tacka nej på grund av vad det är för brottslingar som sitter inne på den anstalten jag skulle jobba på, det kändes inte bra i magen. Det känns dock roligt att jag nu vet att arbetsgivare är intresserade. Fick jobbet i fängelset, fick jobbet på sommarskola (som jag tackat ja till) och ska på intervju till extrajobbet på onsdag. Kul! 
Kommentarer

Kul med alla jobberbjudanden, hoppas du får det du ska ha intervju för på onsdag också! :)

Svar: Tack! Var på intervju, så vi får se hur det går :)
Carro

» Hilma

Gud vilka snygga jeans! Hoppas du har en bra söndag fina du <3

Svar: Tack vännen!
Carro

» Enna

Min pappa är lärare så förstår stressen :)

Svar: Tufft! Snart semester :D
Carro


Kom ihåg


Trackback