slide show

POLEN

Jag är framme i Polen! Eller vi kom fram i söndags men jag var så galet trött på kvällen så orkade ingenting. Jag är fortfarande väldigt trött 🥺 I måndags var faktiskt min första riktiga semesterdag så det är inte konstigt jag fortfarande är trött. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Båtresan var dryg. Det tar 8,5 timme och min mensvärk var brutal. Verkligen sämst tajmat någonsin då ni vet hur vidrigt ont jag har. Låg med kramp i flera timmar, usch mardröm. Hur som helst, vi åt middag på båten och sedan försökte jag sova ett par timmar men sängen i hytten var stenhård och hur lätt är det att sova på en båt? Det blev alltså inte mer än 3 timmars sömn. 
(null)
Äntligen av båten. På vägen till Szczecin stannade vi och åt frukost på McDonalds för det var det enda som var öppet men tyvärr ger det mig alltid skyhögt blodsocker och detta var inget undantag. 

Vi kom fram till hotellet men rummet var inte färdigt än så vi gick till köpcentret Galaxy som ligger precis bredvid. Där köpte jag en del inredning och så fikade vi. 
(null)
Det var så underbart att få känna sig som människa igen. Jag har inte varit ute och shoppat på snart ett år och inte heller fikat någonstans. Det känns fortfarande såklart inte som vanligt för oron för corona finns där och munskydd + plasthandskar är vardag men det kändes ändå så roligt att kunna göra något jag älskar. Kolla på fikan, mums!! 
(null)
(null)
Vi bad om att få samma rum som förra året och det fick vi. Så himla fint och mysigt rum! 
(null)
(null)
Vi är typ ute hela dagarna och sedan när vi kommer hem är jag helt slut så har verkligen inte ens orkar skriva detta inlägg. 

Vad har vi gjort sedan i söndags då? Ätit och shoppat, livet är bra :-) 




Kommentarer

Jobbigt att du har sådan mensvärk, men alla dessa desserter kan jag tänka mig kompensera upp det! 😍👏🏻

Svar: Haha jaa :D
Carro


Kom ihåg






Trackback