slide show

Besatt av inredning

Okej, från och med idag har jag köpstopp på inredning. Förutom sådant som jag verkligen behöver till lägenheten, som en del badrumssaker, persienner, bestick, besticklåda, avdelare till lådor och liknande. Dock är det stopp på dekoration för jag är besatt. Jag ska inte kolla på fler sidor, förrän jag flyttat in och märker om jag verkligen behöver något mer eller om jag bara köper för att det är fint. Jag hade dock presentkort på både H&M och Royal Design så de fyra första varorna betalade jag inget för. Älskar presentkort!!
 
Jag klickade hem detta. 
Den populära Pillar vasen. Mamma tycker den är hur ful som helst medan jag tycker den är cool. Vad tycker du?
Egentligen en kaffeburk, från Solstickan, men jag ska använda den till att ha små lappar i. Jag såg detta på Tiktok, precis i början av januari. Varje vecka ska man på små lappar skriva ner något roligt eller positivt med veckan som gått. En lapp var utmaningen men jag har skrivit 2-3 lappar nu dessa första veckor i januari. Man lägger lapparna i burken och öppnar alla den 31 december och då har man en massa positiva lappar från året som gått. Jag gör detta varje söndag. Så bra idé! 
Kruka, väldigt stilren om ni frågar mig. Jag tänker antingen ha den i badrummet som dekoration och typ ha borste där eller så hittar jag någon annan plats i lägenheten där jag tycker den passar bättre. 
Snyggaste tandborstarna som existerar haha? Jag älskar min Aqua fresh tandborste men jag tänker att när jag har besök så ska jag byta ut den mot denna, finare och mer stilrent. Kanske jättekonstigt haha? Finns det ens någon som byter ut sin tandborste under besök och sen byter tillbaka? Annars blir jag väl den första...:-)
Ljusstake som jag tänker ha som adventsstake i december, då jag inte har någon jag tycker om.
Isbjörn, är den julig eller går den att ha året runt? Vad tycker ni?
Väggdekoration, jag gillar verkligen sådan här abstrakt stil!
Väggdekoration, 74 kr. KAP
Två sådana här ljus blev det också. 
Ljus från solstickan, fint men diskret.
Pampas, älskar trenden!! Beställde också bunny tails. 
En häftig vas. Jag gillar inte ens blommor så förstår inte varför jag köpt en miljon vaser haha... Att ha levande blommor som ska vattnas är inte min grej. Pampas och andra torkade är bra, då slipper jag vattna :-) 
Bokstöd, har ett likadant fast i guld och det är verkligen så snyggt. 
Tvålpump, älskar grått. 
 
Ja, detta gick på alldeles för mycket pengar. Nu har jag officiellt köpstopp på inredning förutom saker jag verkligen måste införskaffa till lägenheten. Jag packade ner all min inredning för någon dag sedan, jag köpte väldigt mycket i Polen i oktober och blev typ chockad över att jag köpt så mycket. Frågan är om jag ens kommer få plats med allt, jag har inte hur många fönsterkarmar som helst haha... Det ska bli SÅ kul att inreda hemmet med allt jag köpt.Kommentarer
» Enna

Så otrolgit mycket fint!!! Och ja, jag hade kanske också bytt tandborste vid besök...hahaha, aldrig tänkt på det dock :)

Svar: Hahah! Inte jag heller men det är faktiskt perfekt! Gjorde det redan i fredags haha
Carro


Kom ihåg


Trackback