slide show

Vardagen i MIN lägenhet

Då kör vi sista veckan innan lovet! Det ska bli så galet skönt med lov, jag har aldrig längtat efter ett lov så mycket som jag gör nu. Jag vill komma i ordning i lägenhet utan stress och behöver dagsljus vilket är omöjligt nu. Jag vill i lugn och ro köpa det sista till lägenheten och så fyller jag år och ska ha lite kompisar över. Det kommer bli en fin vecka. 
 
Denna veckan är åk 7 i skolan igen och åk 8 och 9 på distans. Det är fortsatt stress, idag hade jag två lektioner hemifrån, en på skolan och sista hemifrån igen. När jag skulle hem fick jag bensinstopp mitt på vägen, ibland undrar jag om jag ens borde få äga en bil... Jag har fått bensinstopp tre gånger och för några veckor sedan körde jag ju ner i en grop och bilen fick bärgas. Jag fick lämna bilen, gå till en bensinstation, köpa en dunk, fylla den med bensin och gå tillbaka. Ehh ja, normalt... :-) 
Åhh vad jag älskar min lägenhet. Älskar hela vardagsbiten, älskar allt <3
Till lunch gjorde jag minipizza, jättegott! I eftermiddag bjöd jag över mamma till min lägenhet och bjöd på samma sak. Så mysigt att ha mamma över här, oftast blir det att jag går till henne för det är bekvämt hehe.
Nu ska jag rätta lite prov, äta middag och sedan gå till mamma för att kolla på tv en stund. Jag har ingen tv hemma ännu och kan ju inte missa mina favoritprogram :-) Älskar att hänga hos mamma någon timme på kvällen, världens bästa granne. 
 
Jag har så mycket att packa upp men det är svårt att få orken att räcka till efter jobbet. Mitt mål är att bli klar denna veckan, att ha packat upp allt innan söndag men vi får se hur det går.Kommentarer

Men hallå nu har jag scrollat igenom hela din blogg (ah, eller nästan i alla fall!) i jakt på att få reda på vaaaaar du köpt den magiskt fina världskarta-grejen i första bilden! Tell me!

Svar: Haha åhh!! Den är från den tyska hemsidan Nanu nana men de levererar tyvärr bara till Tyskland så fick skickas till en bekant som skickade vidare till Sverige. Men så fin!! Älskar den :D
Carro

Visst är det stressande med en massa små lösa trådar :-) Nu vänder det nog lite för min del för nu har jag fått in en riktig mastodonttenta.

Svar: Skönt!!
Carro

» ullie

åh det är så fint i lägenheten hade varit överlycklig över den så avis =)
vi har sportlov nu så lata tonåringar här
nu natti här kram

Svar: Tack! Jag trivs verkligen så himla bra <3
Carro

» Malin

Men åh så underbart att du trivs så bra i vardagen ❤️ Stor kram

Svar: Underbar känsla <3
Carro

Så skönt att ha sitt egna! :) förstår att du älskar den!

Svar: Väldigt skönt! Trivs så bra :)
Carro

» T'

Usch vad rörigt att ha vissa lektioner i skolan och vissa hemma och allt på en dag. Jag hade nog inte klarat det! Mysigt att ha lite kvalitetstid med mamma!

Hoppas du får komma i ordning hemma utan massa stress!

Svar: Jätterörigt! Nu blir hela nästa vecka på distans. Kram
Carro

» Carro

Skönt med lov snart så du får fixa i lugn och ro! 🥰

Svar: Det ska bli extremt skönt...<3
Carro

åh vad härligt!!

Svar: Jaa!
Carro

Men va mysigt att ha mamma som granne, att hon oxå köpte sin lägenhet eller är det hyres? kul att se ha det gott

Evas blogg

Svar: Jättemysigt! Just nu är jag hos mamma, vi har fikat och nu kollar vi på inredning <3 Båda våra är hyr
Carro

» Hilma

Hoppas det kommer gå bra med sista uppackningen :D

Svar: Tack vännen <3
Carro


Kom ihåg


Trackback