slide show

SängFAIL och flyttKAOS

Ojoj, intensiva dagar deluxe. Hela gårdagen var jag i lägenheten. Det var typ kaos deluxe. Det kom hemleverans med min lampa, mitt matbord, min säng, mammas säng och min soffa. Samtidigt skulle jag då jobba på distans. Sedan kom mamma, och min bror och Jack. Därtill tre killar som jobbar med att fixa allt hemma hos mig. Jag ville typ bara sätta mig ner på golvet och börja gråta. Det är så mycket stress, min hjärna stänger typ av och jag fixar inte det :( Efter att inte ha ätit på hela dagen kom mamma med Subway till mig (<333), vad tror ni händer verkligen två min efter att jag börjat äta? Jo min soffa kom och då var det bara att sluta äta. Nej, verkligen världens stressigaste dag. Mitt i allt kommer en kille som vill sälja alarm också, jag ville bara stänga dörren framför honom och aldrig släppa in någon i min lägenhet haha... 

Värre blev det dock. Jag har sett fram emot min säng såå länge. Jag hittade min drömsäng som var galet snygg och sedan dess har jag inte kunnat tänka mig någon annan. Jag läste recensioner att den är hård men vågade chansa ändå. Mamma sa att jag inte borde beställa den men jag gjorde det ändå. Igår kom sängen, 190 kg... De två killarna från Ukraina släpade in min säng, öppnade alla kartonger och monterade hela min säng. Jag var SÅ glad och taggad, ville typ gråta av lycka tills jag provlåg sängen och då ville jag gråta av olycka istället. Alltså på riktigt, det måste ha varit Sveriges hårdaste säng. Det gick inte ens att "studsa" på den för den var stenhård. 
(null)
Kolla så fiiiin. Det tog närmare två timmar att sätta ihop den. 
(null)
Helt knäckt tjej efter att ha insett att denna säng kan jag inte behålla, oavsett hur fin den är. 

Jag fick verkligen panik av tanken att säga till killarna som monterat sängen i två timmar att jag inte vill ha den så jag ringde mamma i panik. Mamma ringde till deras chef som i sin tur ringde killarna och sa att de ska montera ner sängen för den ska skickas tillbaka. Killarna som precis blivit klara och var så nöjda med sin insats skulle alltså bli tvungna att montera ner hela sängen och packa in den i kartonger igen. Jag ville sjunka genom jorden, jag kände mig sååå dum. Jag tyckte extremt synd om dem. Det tog sjukt lång tid att få ner sängen i kartonger, det var ju ett jäkla tajpande och bärande. Inte nog med att de fick en massa extra onödigt jobb så kommer jag ju få betala en massa pengar i onödan för deras jobb. Nu står sängen hemma hos mamma och det går inte komma in i hennes lägenhet. Låt oss säga att mamma inte är överlycklig gentemot mig nu :-) 

Beställ aldrig en säng via nätet, det är FÖR risky. Mamma hade dock också beställt en säng som kom någon timme efter min. Som tur är visade det sig att mammas säng är helt underbar så igår beställde jag en nästan likadan, fast med gavel. Den var rätt mycket dyrare än den gråa så det var ju riktigt kasst men men. En säng är ju så viktigt... 

(null)

(null)
Galet nöjd med min soffa dock, den är HELT fantastisk. Det var ett av de dyraste köpen jag gjort i mitt liv men det känns som om den är värd varje krona. Den är så stor, så skön och så fin. Kär <3 Dock är mattan alldeles för lite, fail nummer två då den kostade 2 tusen. Jag behöver en likadan fast större, den kostar dock 4500 så jag vet inte hur jag ska göra. Vad ska jag i så fall göra med denna matta? Kan inte skicka tillbaka den längre. Kanske ha den i sovrummet? Jag får se... Lampan sattes också upp, gillar den. 
(null)
Gillar mitt matbord väldigt mycket. Mamma tycker inte om det men jag gör :-) Det är lagom stort och industriellt. 4 stolar är på plats, 2 måste jag reklamera. Vad är det för otur jag har?? 

Det är väldigt mycket kvar att göra i lägenheten men nu börjar det i alla fall allt mer likna ett hem istället för en byggarbetsplats. Det är dock också extremt mycket kvar att göra här hemma innan flytten, jag vet faktiskt inte exakt hur jag och mamma ska hinna med allt. Jag vill nu bara bo i lägenheten och ha allt fixat och klart för denna process med att halvt bo här och halvt där fungerar inte för mig, jag fixar inte det. 

Med vänlig hälsning, helt slut tjej 🥺 Allt kommer bli jättebra när det väl är klart, det vet jag men nu känns allt bara kaos. När allt är klart ska jag sova, sova, sova. Behöver dock en säng till det men hoppas den kommer snart. Kommentarer
» Lina

Angående sängen: det är SÅ viktigt att se till att man beställer rätt hårdhet. Jag och sambon har två olika på våra sidor, jag mjuk och han medium. Hård är verkligen HÅRD och det är antagligen den du fått... Förstår att det suger..

Svar: Jaa men verkligen... Så himla jobbigt att skicka tillbaka en säng men nu är det gjort!
Carro

Så trist när saker inte är riktigt som man tänkt eller kommer trasiga. Men hoppas allt ordnar upp sig! :)

Svar: Ja jättetråkigt, man blir ju så besviken!
Carro

» Hilma

Åh soffan ser sjukt skön ut! :D

Svar: Soffan är magisk!! <3
Carro

Låter som en mardrömslik dag.. Avskyr när det inte riktigt blir som man tänkt sig. Som du säger, farligt att beställa från internet, speciellt med dåliga recensioner :/ hoppas att du får din nya säng inom kort och att det löser sig med mattan! :)

Svar: Det är ju så :( Besvikelsen är på topp då. Jag är dock extremt nöjd med den nya sängen! :)
Carro


Kom ihåg


Trackback