slide show

Flyttstatus

(null)
Helgen har nog aldrig varit så efterlängtad som nu!! Jag sov mycket bättre andra natten i lägenheten än första. Dock hade jag fönstret stängt och vaknade klockan 06 men sån sjuk migrän, mådde så illa så jag knappt kunde resa mig. Fick upp och ta medicin och sedan somnade jag om. Klockan 09 väckte hantverkarna mig för då var de tydligen redan här. De jobbade hemma hos mig och mamma ett par timmar. 
(null)
Imorse när jag vaknade sken solen och allt jag kände var lycka. Jag har bott i min lägenhet två dagar men älskar den så sjukt mycket. Jag kunde inte varit mer nöjd. Att den är helt nybyggd och ingen annan bott där före mig gör hela grejen, den är extremt fräsch. Jag älskar också vartenda liten inredningsdetalj som pryder mitt hem och soffan och sängen är bland de två bästa köpen jag gjort i mitt liv.
(null)
Tavlorna ovanför soffan är jag förälskad i. 
(null)
Och sängen, herregud <3 Nu har en tavla kommit upp ovanför sängen och det mörka sängbordet sitter uppsatt på väggen. Jag ska dock köpa nya lakan, täcke och allt annat för jag vill kunna göra en riktigt snygg bäddning. Frågan är hur man gör det? Hur får man till en hotellbäddning? 
(null)
Finaste lampan!! 
(null)
Älskar isbjörnen :-) 
(null)
Dessa två stod egentligen på en hylla men de är ju så fina till denna guldiga bokringen. Jag ska nog köpa likadana böcker så att jag kan ha dem på två ställen. 
(null)
(null)
Mina väggar pryds av väggdekorationer och jag älskar vartenda en. 

På eftermiddagen kom larmkillen hem till oss. Han försökte sälja larm till oss tidigare men 5000 kr tyckte jag var alldeles för dyrt. Vi fick faktiskt larmet för 1990 kr idag var så både jag och mamma slog till. Jag har aldrig bott på nedanvåningen innan och aldrig känt mig orolig. Jag får panik när jag tänker på hur otryggt det faktiskt är att bo längst ner och första natten var jag så rädd, igår var jag för trött för att vara rädd haha... Det känns tryggt med larm, det kommer vara igång varje gång jag inte är hemma och så är det också rörelsesensorer i fönsterna vilket innebär att det larmar redan innan någon brutit sig in. Känns bra!! Nöjd med priset :-) 

På kvällen åkte jag och mamma till Rusta där jag köpte lite småsaker till lägenheten. Vi åkte också till City gross och det var första gången på typ 7 månader som jag varit i en affär, wow som jag saknat det! Nu är jag hemma hos mamma. Vi har kollat Mello och nu Talang. Känns så konstigt att inte bo tillsammans längre. Vi bor ju dock grannar så jag kan hänga med mami när jag vill 💗 Igår kompishäng och idag mammahäng, perfekt kombination. Imorgon vill jag hinna packa upp mycket för jag har faktiskt en hel del kvar... 
Kommentarer

Härligt att du trivs så bra!:)

Svar: Ja det känns verkligen underbart :)
Carro

Var är väggdekorationen som föreställer världskartan ifrån? Så snygg!!

Svar: Från en affär som heter Nanu nana, ligger tyvärr i Tyskland så fick beställa hem till en bekants dotter i Tyskland som sedan skickade till Sverige. Omständigt men älskar den verkligen :)
Carro

Men va roligt att du flyttat in nu, så snyggt kul att följa :)

Evas blogg

Svar: Mycket kvar att göra men en del bitar börjar nu falla på plats :) Kul att du tycker det!
Carro

Kan du inte visa mammas lägenhet? Spännande att se hur ni har inrett med tanke med att lägenheterna är likadana:)

Svar: Ja lägenheterna är likadana men stilen helt annorlunda :) Jag ska fråga mamma om det är okej för henne sen när lägenheterna är fixade!
Carro

Det börjar ta form! Så fint :)

Svar: Ja, sakta men säkert. Känns så skönt! :)
Carro

» Hilma

Så spännande att få följa med under flytten :D <3

Svar: Kul att du tycker det vännen! <3
Carro

» lisa

Förstår att du trivs, du har verkligen fått det fint :) .

Svar: Tack snälla! :)
Carro


Kom ihåg


Trackback