slide show

Lägenhetsuppdatering

Äntligen helg! Det innebär också att jag äntligen är hemma i dagsljus och faktiskt kunnat fota lite i lägenheten då jag jobbar hela dagarna och det blir mörkt så fort. Idag vaknade jag 8.30 och kunde inte somna om men låg faktiskt kvar i sängen till klockan 11, himla skönt. Att slippa känna stress utan bara göra det jag kände för. 
(null)
Jag älskar min säng, älskar min gavel och älskar min tavla ovanför sängen. Allt går i samma nyans och matchar så fint. Sängen är verkligen så himla skön. Jag beställde ju en annan först som var stenhård så den skickades tillbaka och detta var väl egentligen också en chansning då den är från nätet men ojoj vad jag älskar den. Sängen var dyr, 17 000 men verkligen värd varje krona. Jag har fått mycket mindre ont i ryggen. Jag har haft stora ryggproblem senaste året (spenderade 7k på kiropraktor som inte hjälpte ett dugg...) och jag har tagit tabletter varje kväll det senaste året för att jag har haft så ont. Nu har jag inte tagit tabletterna på fem hela dagar. Wow! 
(null)

(null)

(null)
Jag fick min lampa igår som hade varit en sväng i Tyskland så PostNord råkade skicka tillbaka den. Den är nu uppe i sovrummet men jag vet inte exakt vad jag tycker? När den är släckt är den snygg men när den är tänd syns hela glödlampan vilket jag inte gillar. Hur ofta har man tänd lampa i sovrummet dock? Vad tycker ni om lampan? Jag tycker det är så svårt med belysning och har beställt en del lampor via nätet jag inte är helt nöjd med...
(null)
Sovrummet är absolut inte färdigt än men på god väg. Sängborden har kommit upp och det är sängbord som är upphängda på väggen, som på hotell. Nöjd! Jag ska sätta upp lite mer väggdekorationer och lampor. Sedan behöver jag köpa snygga sängkläder så att det kan bli en riktigt hotellbäddning men har ingen aning om hur man gör det... Tips? Jag funderar också på gardiner i sovrummet. Jag gillar inte gardiner egentligen men det kanske är mysigt i ett sovrum? Det är en liten glipa vid persiennerna så det kommer in en del ljus om nätterna vilket stör mig väldigt mycket. 
(null)

(null)
Jag har äntligen fått upp persienner i lägenheten. För mig var det så viktigt att inte ha vanliga aluminium persienner utan jag ville ha snygga då jag kan tycka att persienner rent generellt är rätt fula. Dessa är grå, verkligen grå vilket jag älskar. För 8 fönster betalade jag 5200 kr så de var väldigt dyra. 
(null)
Under dagen drar jag dock upp persiennerna så att jag får in dagsljus. Har ni uppdraget när ni är hemma under dagen? 
(null)
Min hall är kaos just nu, det går knappt komma in...
(null)

(null)
Sedan senaste uppdateringen har larm installerats hemma hos mig. Jag är väldigt nöjd över det beslutet, det känns genast mycket tryggare. Jag har två kameror installerade med rörelsedetektorer men det bästa av allt är sensorer på alla fönster som känner av vibrationer. Om någon försöker bryta sig in kommer larmet gå redan innan tjuven är inne istället för det traditionella, när tjuven redan är inne. Jag är väldigt nöjd. 
(null)
Den här fula lampan måste jag bli av med snarast, jag gillar inte alls den :( 
(null)

(null)
Något jag däremot älskar är min underbara soffa och Balenciaga tavla, hur snygg? 

Det var lite sneak peak från lägenheten. Jag har mycket kvar att göra och hoppas på att få en del gjort nu under min lediga vecka. 

Jag har inte mått så bra under framför allt den senaste veckan. Som jag skrivit tidigare känner jag mig helt slut och tömd på energi. Det är inte bara vanlig trötthet som alla känner av då och då utan det är en mental trötthet som gör mig fullkomligt dränerad. Det är en sådan trötthet som får mig att vilja gråta flera gånger per dag och där vanliga saker känns omöjliga. Jag skulle tvättat håret i torsdags men somnade på soffan och vaknade 01. När jag då tänkte på att jag skulle upp, ställa mig i duschen och tvätta håret började jag gråta. Det gick bara inte. Igår när jag kom hem från jobbet kom hantverkaren hit och när han väl gick kände jag bara, jag måste sova NU. När jag berättade för mamma sa hon, du har aldrig sovit under dagen på så många år jag kan minnas. Nej det händer aldrig och detta är första gången jag känt att jag måste sova direkt innan jag får ett riktigt breakdown. Jag har levt i stress alla dygnets vakna timmar de senaste veckorna och jag var rädd att det skulle bli för mycket. Jobb kombinerat med flytt och slagit ut mig totalt. På tisdag har jag ett samtal med min KBT terapeut, behöver prata med honom om detta 🥺 Jag hoppas att denna vecka kan ge mig lite, jag ska försöka att inte stressa en enda gång... Kommentarer

Vad kul att få se lite ifrån ditt hem. Vad bra att sängen hjälpt mot din onda rygg, då är den helt klart värd pengarna(och dessutom är den snygg)
Hoppas du mår bättre snart, känner igen känslan av att bara vilja gråta så fort man kommer på att det är något man borde göra, för man har inte energi till det.

Svar: Ja men sängen var verkligen en bra investering!
Carro

Jag skulle hänga den svarta lampan ovanför bordet i köket. Då kan den hänga betydligt längre ner och på så sätt slipper du se glödlampan

Svar: Har en nästan likadan ovanför köksbordet redan :)
Carro

» ullie

vännen du har persiennerna vinklade åt fel håll då kommer både ljus in plus att man kan se in vinkla åt andra hållet blir det mörkare o mindre strimmor .
du kan ha som jag en vit rullgardin mörkläggningsgardin finns på ikea de är jätte bra o täcker bra har dem nån sem "utanför" fönster karmen

Svar: Jag har försökt åt båda hållen men tyvärr blir inget bra! :(
Carro

Vad skönt att du sover så bra i den nya sängen! 🥰

Svar: Ja, helt underbart! :)
Carro

» Malin

Åh mamma och pappa har samma larm och jag skulle verkligen vilja ha det hos oss med, håller verkligen med om att det känns tryggt ❤️ Kram

Svar: Ja men verkligen! Jag är supernöjd med larmet :)
Carro

Det är så roligt att följa uppdateringen av din lägenhet! I sovrummet har jag en fluffig lampa som jag älskar - lampan från Eos i grått. Den kanske vore något till sovrummet om du tycker om sånt?

Hoppas att du får en lugnare vecka fina du!

Stor kram <3

Svar: Den verkar jättemysig ju <33
Carro

» T'

Sänggaveln var riktigt snygg! Lampan är inte min stil dock. Jag vill ha en "mjukare" lampa.

Köpte faktiskt en ny säng idag! En begagnad dock. Bra pris och fick med både madrasser och ram och allt sånt. Jag hoppas bara den är skön sen! Haha

Svar: Tack! Jag flyttade denna lampa till hallen istället, är också ute efter en "mjukare" i sovrummet men så svårt att hitta. Åh, hoppas sängen är skön!
Carro

» Frida

Vad fint du har det :)

Svar: Tack! :)
Carro

Det kostar att flytta till eget, sen är det inte jätteviktigt för mig att det är bland det dyraste men det är ju självklart olika :)
Jag skulle tipsa om mörkläggningsgardiner om du vill slippa ljuset i sovrummet. Jag har det och är så nöjd!

Svar: Väldigt dyrt att flytta hemifrån ja... Åh tack för tips :D
Carro

Wow så fint!!

Svar: Tack! :D
Carro

Ja man skall ofta se det på plats för att ta in om det känns bra. Så kul att se är nyfiken att se din soffa helt :) har oxå köpt en soffa som kommer om 3-4 veck ha det gott

Evas blogg

Svar: Jag ska lägga upp bild! :D Kul med ny soffa!! Kram
Carro

» Hilma

Älskar verkligen din sänggavel, tycker den är så himla fin! <3

Svar: Tack vännen! <3
Carro

Roligt att du börjat komma på plats och soffan ser sååå vacker och mysig ut! Hoppas du får vila upp dig och ha en lugn vecka efter allt.

Svar: Soffan är helt fantastisk!!
Carro

Vad skönt att du har hittat en säng som gör din rygg gott. Hoppas att du fortsätter sova gott. <3

Gardiner i sovrum är trevligt tycker jag. Kanske kan det räcka med längder i ett tunt tyg i ljus nyans. :)

(Sent) Svar: Tack för din kommentar!

Kram

Svar: Älskar verkligen sängen <3 Ja, det blir gardiner i sovrummet! :)
Carro


Kom ihåg


Trackback