slide show

Imorgon flyttar jag!

Klockan är 22.41 och detta är första gången jag sitter ner en stund idag och faktiskt kan ta 5 minuter till att bara skrolla på mobilen i lugn och ro. Idag har jag kombinerat jobb och flytt hela dagen. Började rensa klockan 8 i morse och vid 9.30 kom killarna och hjälpte oss hela dagen. De är guld värda, jag och mamma hade aldrig klarat flytten utan dem. Jag hade två lektioner på distans och under sista lektionen så ringer killen som skulle leverera min säng. Jag går ut för att skriva under leveransen och så visar det sig att han kört till gamla lägenheten. Mina elever fick sig och gott skratt och jag fick mer stress haha... Till sist kom sängen tillrätta. Jag skickade ju tillbaka sängen jag beställt för att den var så hård och idag fick jag äntligen min nya säng. Jag älskar den! 
(null)
En 180 säng i ljusrosa sammet och gaveln är helt underbar. Dock är madrasserna i två olika färger?? Eller det ser ut så IRL och på bild men när jag lös med mobilen så har båda samma färg? Jag har inga lampor i sovrummet så kunde inte kolla idag men imorgon ska jag se i dagsljus. Kanske ljuset som föll på något konstigt sätt, för jag kan väl inte ha sån otur att det inte är samma färg på madrasserna?! Detta ska undersökas imorgon... 
(null)
Därefter fixade jag i min walk in closet ett par timmar, detta är det rum jag kommit längst i. Ett par smådetaljer kvar och sedan är allt klart, lycka! :-) 

Jag kom hem vid 18.30 och sedan dess har jag packat och packat. Idag är sista natten i lägenheten, det känns konstigt. Jag har bort här i 26 år och detta är min trygga plats. Imorgon börjar ett nytt kapitel i mitt liv, imorgon flyttar jag hemifrån!! 



Kommentarer
» Hilma

Guuud så spännande med flytten :D Hoppas allt gått bra!

Svar: Tack fina! :D
Carro

Vilken tur att sängen hamnade rätt till slut. Hoppas flytten gått bra och att du stortrivs i ditt nya hem.

Svar: Jag älskar verkligen min lägenhet, det känns så himla rätt! :)
Carro


Kom ihåg






Trackback