slide show

FYLLER 28(!!)

(null)
Idag är det min dag, 28 år! 🎈🎉 Jag kan inte förstå att det är den 26 februari och att jag nu är ännu ett år äldre. 28?! Jag var nyss 18, vad hände? Det är läskigt hur fort tiden går. Jag börjar känna mig lite gammal faktiskt, trots att mina kollegor skrattar åt mig och säger att de knappt minns hur det var att vara 27 år gammal. Jag är den yngsta läraren på högstadiet, alltid något antar jag? 😅

Jag firade ju min födelsedag i Kristianstad med mamma i onsdags, det blev förövrigt typ världens mysigaste dag. Jag ska visa er bilder senare. Jag fick i alla fall välja ut saker i affärer jag ville ha och mamma betalade, hur bra födelsedagspresent? 

Dagen blir lugn, jag ska fira lite med mamma och klockan 17 kommer Anton, Filip, Thea och Alexandra hit på spelkväll/inflyttningsfest/födelsedagsfirande.Tre flugor i en smäll tänkte jag. Alexandra har varit här tidigare men för de andra blir det första dagen i min lägenhet, ska bli så roligt 😃 Jag bjuder på pizza och efterrätt och förhoppningsvis blir det en toppenfödelsedag. 
Kommentarer

Åh vill se vad du fick i födelsedagspresent 😍

Svar: Jag ska lägga upp bilder! :D
Carro


Kom ihåg


Trackback