slide show

Dränerad på energi

Ojoj vad jag känner mig trött... Helt slut är nog de rätta orden. Det har varit så extremt mycket med flytten nu på senaste att min hjärna känns inte som helt fungerande alltså, den känns som ett stort tuggummi. Det som nog har gjort mig allra mest trött är alla människor som har varit här de senaste veckorna. Det har varit hantverkare i gamla lägenheten, hantverkade i nya lägenheten (typ varje dag de senaste två veckorna och extremt många timmar) flyttstäd, larmkillen som försökte sälja larm till mig osv osv. Jag bestämde mig för att installera larm och igår var killen här i (4!!!) timmar för att sätta upp det. Jag ville typ gråta. Jag fixar inte att vara bland människor så mycket. Om någon av er är introverta förstår ni. Det känns som om all energi har sugits ut från mig, det tar så mycket energi från mig att vara med andra människor hela tiden så det går inte ens förklara med ord. Det känns inte som om jag någonsin kommer få energi igen efter dessa veckor. Hur känns det att vara extrovert och få energi av att vara bland folk, det måste ju typ vara jätteskönt? Nej jag trivs extremt bra i mitt egna sällskap, det finns inget bättre än att vara ensam eller vara med mamma som är exakt som mig. 
 
Igår var det dags för botox igen och det blev 41 sprutor i huvudet, det gjorde så ont 😓Den ångesten jag känner inför varje botoxbesök är inte att leka med, jag är livrädd varje gång. Efteråt hade jag så himla ont i hela huvudet och mådde skit, gör alltid det efter varje gång. Jag gick hem till mamma, bäddade ner mig i hennes soffa och somnade medan hon lagade mat, sedan åt jag och somnade igen. Jag vaknade klockan 00.30, fick en stor kram av mamma och gick hem. Jag kände mig så trygg, jag kände mig så hemma. Det kändes som om jag var 8 år igen och mamma tog hand om mig ♥ För övrigt älskar jag min lägenhet så himla mycket så vill bara spendera all tid här men igår kändes det så tryggt att vara hos mami, älskade mami. 
 
Imorgon är det sista jobbdagen innan en veckas looooov. Jag behöver det så mycket ♥♥ Jag längtar tills jag är klar med allt i lägenheten och äntligen kan visa er vad jag pysslat med de senaste veckorna. 



Kommentarer

Ja men inte konstigt att krafterna o orken är som bortblåst när man flyttar de är så mycket plock o mycket att bära liksom :/

Svar: Väldigt mycket! :( i kombination med heltidsjobb blev det för mycket...
Carro

Jag förstår verkligen att du är trött ❤️ Måste varit så himla rörigt med flytt även om det är kul.

Svar: Väldigt... I kombination med jobb blev det för mycket :( <3
Carro

Skönt med lov, hoppas du får ladda batterierna ordentligt <3

Svar: Så efterlängtat...<3
Carro

» Enna

Wow så fint! Älskar din sänggavel :)

Svar: Tack! Älskar den :)
Carro


Kom ihåg






Trackback