slide show

Nytt in, inget ut

Igår hittade jag väldigt fina saker i Kristianstad. Utöver detta köpte jag också en kjol och shoppingbag, men det kan jag visa senare. 
(null)
Jag köpte fyra sådana här tallrikar på Åhléns, det var rea så de kostade 50 kr styck. Kap ändå. 
(null)
Alltså dessa tallrikarna!! Snälla, rara så fina. De är från Villeroy & Boch och verkligen de finaste tallrikarna som existerar. De är ännu finare i verkligheten än på bild. En tallrik kostar 239 kr. Jag fick en som julklapp och en köpte jag själv. 
(null)

(null)
Även denna fick jag som en försenad julklapp. Hur fin? Den står så fint i sovrummet. Jag älskar att ha sådana här böcker lite här och där i lägenheten som prydnad. 
(null)
Till min älskade apa från Kay Bojesen blev det en tomteluva. Hur gulligt? Jag ska ha kvar julpyntet ett tag till så detta blir perfekt. 

Jag tänkte även visa lite andra nya inköp på sistone. Jag vet att en del av er tycker det är kul att se :-) 
(null)
Från Polen beställde jag denna fina lampan. Tog två stycken, en till sovrummet och en till vardagsrummet. Färgen passar perfekt in till allt annat beige jag har. Även tröjan är ny, hur mysig? Den kommer bli en stor favorit nu i kylan här hemma. 
(null)
(null)

(null)
Från Shein klickade jag hem en mängd nya skal. De är så billiga så jag passade på. Favoriterna är de tre längst ner, framför allt det i beige. 
(null)
En enorm giraff har klickats hem. Ehm ja, väldigt random haha men den var så söt och den passar bra in i sovrummet. 
(null)

(null)
Till slut, nya sängkläder. Jag hade vita innan men denna färgen smälter så fint in med övriga färger i sovrummet. Jag ska bara vänja mig också :-) Kommentarer

den bolen har jag med, älskar sådana böcker :) hemmet är mysigt ha en fin dag <3

Svar: Ja men eller hur, älskar sådana böcker <3
Carro


Kom ihåg


Trackback