slide show

Tankar

(null)
Hoppas ni haft en fin jul? 💗
Min har varit helt okej. Jag skulle ljuga om jag skrev att den varit fantastisk sĂ„ dĂ€rför tĂ€nker jag inte skriva det för den har inte varit fantastisk. Jag Ă€r bortskĂ€md med vĂ€ldigt fina och bra jular men i Ă„r, njae. Jag vet inte om det har att göra med att jag inte bor hemma lĂ€ngre, att julafton firades pĂ„ ett helt nytt stĂ€lle (jag Ă€r en vĂ€ldig rutinmĂ€nniska som hatar förĂ€ndringar) eller vad det har att göra med? Julafton var i Ă„r inte som tidigare Ă„r, trots att traditionerna var likadana. Jag Ă€r lite ledsen över det för julafton Ă€r verkligen min favoritdag pĂ„ hela Ă„ret och jag har alltid en sĂ„ fin julafton. 

Jag har grĂ„tit, bĂ„de igĂ„r och idag. Jag mĂ„r inte sĂ„ bra just nu
💔 Jag vet inte exakt varför men jag grĂ„ter vĂ€ldigt ofta och lĂ€tt just nu, jag Ă€r lĂ€ttirriterad, kĂ€nner mig galet trött och helt jĂ€kla slutkörd. Ingenting Ă€r roligt just nu och det kĂ€nns som om jag har kraschat, Ă€nnu en gĂ„ng. För ett par veckor sedan mĂ„dde jag bĂ€ttre Ă€n jag gjort pĂ„ lĂ€nge och tĂ€nkte att nu vĂ€nder det, ja jo fast till det sĂ€mre tydligen. Det var en för intensiv period pĂ„ jobbet före lovet och jag tror att det Ă€r det, i kombination med att min rygg dödar mig som fĂ„r mig att mĂ„ vĂ€ldigt dĂ„ligt just nu. Den 31 december har jag haft konstant omĂ€nskligt ont i ryggen dygnet runt, dĂ„ har det gĂ„tt ett halvĂ„r sedan jag trillade. Jag grĂ„ter av smĂ€rta alldeles för ofta och det har nog tagit bort hela min livsglĂ€dje just nu. 
(null)
Imorgon Ă€r det annandag jul och jag tĂ€nkte spendera hela dagen hos mamma. Jag behöver henne just nu. Vi ska kolla pĂ„ TV hela dagen och hon ska pyssla om mig. Jag tĂ€nker mig ett Emily in Paris marathon med sĂ€song tvĂ„ som vi inte sett Ă€nnu. Jag behöver en sĂ„dan morgondag. Just nu svider mina ögon, dels av trötthet men framför allt efter dagens tĂ„rar. Nu vill jag bara sova. 

Kommentarer

Kom ihÄg


Trackback