slide show

2021 recap

Trots att 2021 inte har varit ett jättebra år så har det såklart även funnits väldigt roliga stunder och ljusglimtar. Det är dessa jag tänkte kolla tillbaka på nu. 
(null)
Jag hittade ett nytt (dyrt) intresse, nämligen inredning. Det har varit mycket inredning under det gångna året. Jag har fått inreda min allra första egna lägenhet och det har varit så kul! Det har blivit många besök i inredningsbutiker. 
(null)

(null)
I januari fick vi bevittna ett magiskt snölandskap.
(null)
(null)

(null)
Jag har insett att jag trivs mycket, mycket bättre i långt hår. Jag kommer inte ens ihåg att jag haft såhär långt hår. Nu vill jag spara ut det igen. 
(null)
Den 28 januari hämtade jag nycklarna till min nybyggda lägenhet! Det har varit en så spännande resa, något jag aldrig gjort förut. Jag kände mig så glad i denna stund. 
(null)
Jag sa hejdå till mitt barndomshem. Hemmet där jag bott i 26 år. Det var väldigt blandade känslor att se hela hemmet tömmas. Jag har svårt för förändringar men det kändes ändå som en helt okej förändring. Som nästa steg i livet. 
(null)
Distansen fortsatte och det var inget jag tyckte om. Jag har dock haft ett väldigt bra år på jobbet. Jag har fantastiska klasser och jag har haft så roliga och bra lektioner. Grymma stunder med mina fina elever, de ger mig så mycket glädje och jag älskar att få vara deras lärare! Det var ett riktigt happy moment när distansen tog slut och jag fick undervisa på plats igen. 
(null)

(null)
Jag såg sakta men säkert en tom lägenhet växa fram till ett hem, mitt hem. 
(null)
Sista gången jag satte min fot i mitt gamla hem, konstig känsla. 
(null)
Jag jobbade mycket men det ger mig glädje. Lagom till sommaren skippade jag munskyddet för jag pallade inte mer. 
(null)

(null)
Har spenderat fina stunder med vänner i min lägenhet, här på min födelsedag. 
(null)
Mamma bjöd mig på en mycket god födelsedagsmiddag <3 
(null)

(null)
Det började gå mot ljusare tider och jag fick äntligen se lägenheten lysas upp av solskenet. Jag insåg någonstans här att min lägenhet är jäkligt fin, jag gillar den så mycket! 
(null)
Klippte mig, jag gillade det där och då men nu saknar jag som sagt det långa håret igen. 
(null)

(null)
Jag köpte mycket nya kläder, ni vet att jag älskar det :-) 
(null)

(null)

(null)
Jag inredde äntligen klart min lägenhet när våren kom. Jag älskar varje liten detalj. 
(null)
Jag umgicks mycket med en person som gjorde mig väldigt, väldigt glad. 
(null)
Jag började använda TikTok på riktigt och insåg att det är riktigt skoj, snart har jag 1000 följare. Följ mig gärna, carroo93.
(null)

(null)

(null)
Det blev varma sommardagar med vänner och familj, och jag njöt av att ha uteplats för första gången i mitt liv. Det är magi! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Det var så pass varmt i juni att det blev flera stranddagar, hur underbart? Ni som känner mig vet att stranden är det ställe jag trivs bäst på i hela världen. Kolla hur söt Jack är på sista bilden? Alltså snälla 🥺🥺
(null)
(null)
Thea tog studenten och det blev en himla rolig kväll! 
(null)

(null)
Eleverna gick på sommarlov och jag sommarjobbade på lovskolan under två veckors tid. Det är slitsamt men oj så roligt att hjälpa eleverna in på gymnasiet. Detta är andra året i rad jag jobbar där och jag hoppas på att få jobb där i år också. Bästa känslan att sedan gå på en välförtjänt lång semester! 
(null)
Semestern började och jag återupptog kontakten med en vän från högstadiet, fina Sofia <3 
(null)
Firade midsommar. 
(null)

(null)

(null)
Åkte till Polen och då var det på med munskyddet igen. Träffade mammas bästa kompis och levde livet med shopping och god mat. 
(null)
Kom hem till värmen och då blev det varma sommarkvällar med grill, en bok och en kall lemonad. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Kort därefter åkte jag till Grekland och hade två av de bästa veckorna i mitt liv. Det var verkligen en helt fantastisk resa. 
(null)

(null)

(null)
Jag skådade något av det vackraste jag sett i hela mitt liv, Navagio. 
(null)
Jag ville verkligen aldrig hem. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Här hade jag en av de bästa dagarna i mitt liv. Utflykt till Shipwreck beach. Jag har aldrig sett något finare i hela mitt liv. Just i denna stund, när jag badade i det finaste vattnet jag sett och inte hade migrän - det var den lyckligaste stunden på många, många år. 
(null)

(null)
Jag kom hem efter två veckor i Grekland och var brun, väldigt brun. Just i den här vevan ramlade jag nerför en trappa och bröt ryggen. Idag har det gått exakt 5 månader och ryggen är jätteilla. Sedan den 31 juli har jag levt med konstant smärta. Det var verkligen den absolut värsta saken som hände år 2021. Kommer ryggen någonsin att bli bättre? Jag har gråtit av frustration så många gånger under detta år. Jävla rygg. 
(null)
Det blev augusti, semestern var slut och dags att återgå till jobbet. 
(null)
Jag åkte drygt 100 km för att äta vilt, alltså det är så gott!! 
(null)
Jag började göra fransar igen, efter en paus på flera år. Jag är nu besatt… 
(null)

(null)
Sensommaren kom och jag umgicks mycket med min familj och catchade de sista varma dagarna. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hösten har verkligen gått i ett och det är inte mycket roligt som har hänt. Jag tycker kylan och mörkret är jobbigt och känner mig alltid nere under vinterhalvåret. Höjdpunkterna har absolut varit att umgås med vänner, fina stunder. 
(null)
Åt ute med både mamma och min bror, det händer inte så ofta. 
(null)

(null)
Det blev höstlov och jag och mamma åkte till Kraków, det blev en mycket bra resa. 
(null)

(null)

(null)
En av mina "drömmar" gick i uppfyllelse, nämligen att besöka Auschwitz. Jag har inte bloggat om besöker än för det är fortfarande lite för färskt i minnet och det är fortfarande lite för jobbigt att tänka tillbaka på men jag ska berätta allt. Vi besökte också Schindlers fabrik, sista bilden är därifrån. Också mycket lärorikt och fruktansvärt. 
(null)
Var på bio med Jack, bara för någon vecka sedan. Det var så sjukt längesen jag var på bio, det var så mysigt. 
(null)
Firade mammas födelsedag på restaurang. 
(null)
Firade jul. 
(null)
Och nu allra senast, bara tidigare i veckan - en bra dag i Kristianstad och det kommer vara det sista roliga som händer i år. 

Som sagt, trots ett ganska kasst år - många fina minnen. Resorna har ju absolut varit höjdpunkten, det är ju typ det jag lever för året runt. Det finns inget jag älskar mer än att resa. Sedan har stunderna med familj och vänner varit guld värda, och att ha ett jobb jag faktiskt älskar. Kommentarer

Så himla kul att få ta del av! Greklandsresan såg verkligen helt magisk ut :)

Svar: Det var den verkligen! :)
Carro


Kom ihåg


Trackback