slide show

Fullt upp

Igår jobbade jag heeela dagen. 9.30-17.15 och efteråt var jag DÖD. Jag har aldrig jobbat öppning till stängning innan så det var något nytt. Allt gick bra dock :-) 

I fredags fick jag utskrivna morfintabletter då jag måste ha något starkare än jag har nu. Det var en akutläkare som ringde för jag hade inte fixat helgen utan. Jag har så vidrigt ont i ryggen så jag klarar mig knappt igenom dagarna. Det har snart gått 5 månader och jag har lika ont varje vaken sekund. Jag fick starka tabletter mot smärtan för två veckor sedan men de hjälper tyvärr inte så morfin fick bli sista utvägen. Dock sa läkaren att jag inte får ta de för ofta då de är väldigt beroendeframkallande. Jag tog en i fredags och måste ta en nu för smärtan är omänsklig. De tar inte bort smärtan helt men lindrar i alla fall. Om inte ens de starkaste tabletterna tar bort smärtan, hur jävla stark måste inte smärtan vara?😩 Jag blir dock väldigt, väldigt trött efter tabletterna och jag är trött på att vara trött. 
(null)

(null)
Igår när jag kom hem från jobbet smsade mamma mig och frågade om jag varit i mitt sovrum. Det hade jag inte så jag fick dit och där låg en Lexington jul-nalle och väntade på mig. Alltså åhh ❤️❤️ Jag nämde i förbifarten att jag skulle vilja ha en sådan och vips. Hur söt är den inte? 

Idag har jag inte gjort så mycket annat än att annonserat på Tradera. Jag har en del saker jag kan tänka mig att bli av med och jag behöver pengarna. Nu får vi se om något blir sålt. Inrigon är det dags för ännu en jobbvecka  och mitt mål är att sätta alla betygen denna veckan. Det hade varit så skönt! Jag har 6 klasser att sätta betyg på. I torsdags satte jag betyg på 1 klass i alla fall så 5 to go men jag har fortfarande en hel del underlag som behöver komma in och sedan måste det ju även rättas. Fullt upp med andra ord! Kommentarer

Gud vad jobbigt att ha sån smärta!!

Svar: Det är hemskt! Det värsta är att det inte alls bli bättre :(
Carro

super fin nalle :) va rädd om dig kram

Svar: Tack :D
Carro


Kom ihåg


Trackback