slide show

Jag är trött

Älskar Snapchat memories, för blir så glad av alla fina minnen. Idag kom denna bild upp, det var för fyra år sedan. Då var Jack fyra år, alltså jag smälter? Så galet söt!
 
Idag var det julavslutning och nu är det JULLOV! Det känns helt galet skönt men helt ärligt är jag tröttare än tröttast. Jag känner mig helt slut, dränerad på energi och jag vet knappt hur jag ska orka julen och allt som hör till. Det känns hemskt för jag har aldrig känt mig såhär trött såhär nära jul tidigare. Att gå på jullov den 22a december är sent, alldeles för sent med bara en heldag innan julafton. Jag känner mig tyvärr som en sprucken ballong just nu, kanske blir det bättre efter två bra nätters sömn nu framöver? 
 
Jag har idag raderat alla tre jobbrelaterade appar från mobilen. Schoolsoft, Teams och mejlen. Jag kommer att vara icke nåbar kring alla jobbrelaterade saker fram till den 9 december. Jag får inte tänka på jobb, jag får absolut inte jobba men jag vet inte riktigt hur man gör...? Jag måste verkligen bara vara ledig och inte ens tänka på jobbet men det är lättare sagt än gjort. Jag tror jag är rejält arbetsskadad vid det här laget för jobbet är nästan det enda jag tänker på.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback