slide show

Amor

(null)

(null)

(null)
Det gick bra med bröllopet igår. Jag var i lokalen i Ystad ett par timmar och hjälpte till med dekor. Det var jätteroligt och kändes så kul att ta mig an mitt andra bröllop. För er som inte vet är jag utbildad bröllopskoordinator via Johanna Kajsons Great Wedding Academy. Jag har ännu inte hunnit lägga så mycket tid och kraft på företaget för jag jobbar ju heltid som lärare, så det är alltid kul när någon hittar min hemsida och hör av sig med ett uppdrag. Jag hoppas att jag kommer jobba mycket mer med bröllop framöver och kunna utveckla mitt företag men orken har inte riktigt funnits där. Ni vet att jag inte mått bra under flera år men det är absolut ett mål inför nästa år. 

Sista semesterveckan och det blev mycket jobb. Två dagar på ungdomshemmet och en dag med bröllopet. Inte mycket vila med andra ord. Annars har jag träffat kompisar två dagar och haft jättekul :-) 

Jag var helt säker på att jag börjar jobba på tisdag men igår fick jag hem introduktionsbrev och det står måndag. Jag blev bestulen på min sista semesterdag, jag känner mig så lurad hahah… Med andra ord är imorgon min sista lediga dag innan cirkusen kör igång igen och det blir full rulle. Var har denna sommaren tagit vägen? Det är typ läskigt hur snabbt tiden har gått. Kommentarer
» Enna

Så spännande med bröllop! Hoppas du får en härlig söndag :)

Svar: Ja det var skoj!:)
Carro


Kom ihåg


Trackback