slide show

Nu kör vi

(null)
Då börjar jobbet på "riktigt" imorgon för då kommer eleverna tillbaka och då blir det verkligen full rulle. 

Första jobbveckan var bra. Det var riktigt att träffa alla kollegor igen och ändå lite skönt att komma tillbaka in i rutiner. Jag hann inte med så mycket som jag hade tänkt då det blev en massa extra möten inlagda och det blev inte så mycket tid över för planering men jag har i alla fall en grovplanering klar och jag är förbered inför lektionerna de närmaste dagarna. Jag och mina kollegor kallar det för att släcka bränder. Som lärare hinner man aldrig med det man ska utan vi släcker hela tiden små bränder. Vad är absolut viktigast att få klart idag? Resten får vänta och så är det hela, hela tiden. 
(null)
Det har absolut inte gått bra med sömnen den här veckan. Jag har många nätter gått och lagt mig 01.30 och jag går upp 07. Jag blir arg på mig själv att jag inte lyckas med sömnen då det är en så viktig del. Jag vill inte känna mig så trött som jag gjorde i fredags, det är ingen rolig känsla. Jag har ställt mitt larm på 22.35 och när det ringer ska jag till badrummet för att börja fixa mig inför läggdags. Jag måste fixa sömnen på något sätt för det är inte bra för hälsan med så lite sömn. 
(null)
Parallellt med jobbet har jag haft en riktigt bra kompisvecka. Jag har träffat vänner tre hela dagar, Ehh när hände det sist under vardagar? Aldrig. Det var himla trevligt och jag hade jättekul men det tog på krafterna. I torsdags var Alexandra och Thea hos mig, vi kollade på Afterfilmerna. Vi är besatta av Tessa och Hardin ❤️

Det ska bli roligt att köra igång igen imorgon, jag är redo. Jag har saknat mina elever nu under den gångna veckan för skolan har varit alldeles för tom så nu kör vi :-) Jag har i alla fall lyckats hålla tiderna bra och inte suttit över extra vilket jag är nöjd över, låt det fortsätta så. 
Kommentarer
» Annie

Ja sömnen är verkligen viktig, våran reparation och åtehämtningsfas :) Hoppas det går bättre med sömnen denna veckan!

Svar: Det är ju så!
Carro

» Alice

Hoppas att jobbet går bra idag, kul att träffa alla elever igen, och att du lyckas få ordning på sömnen! <3

Svar: Jätteroligt att vara igång igen! Tyvärr inte lika kul att åka på virus :(
Carro

» Enna

Så kul att eleverna börjar i veckan :)

Svar: Ja :D
Carro

Men du har haft en skön semester med massa skoj :)

Evas blogg

Svar: Det har jag verkligen haft!
Carro

Vad skönt att du är redo att börja jobba efter semestern och jag ha en vecka kvar. Kramis <3

Svar: Veckorna går fort! Har dock blivit sjuk nu i samband med skolstarten och det är inte kul :(
Carro

» Hanna

Vad mysigt med lite kompis häng !😃

Svar: Ja :D
Carro


Kom ihåg


Trackback