slide show

Eriksberg

I lördags åkte jag och mamma till Eriksberg. Det ligger cirka 90 km härifrån, i Blekinge, och jag var även där för ett par år sedan. Det är en safaripark med en massa rådjur och så. Anledningen till att vi åkte dit var deras grillbuffé med vilt kött. Det är så gott! Har ni smakat vilt? Jag åt bland annat vildsvin och kronhjort. Vilt har verkligen en speciell smak som är långt ifrån vanlig fläsk eller oxfilé. Mycket spännande. 
(null)

(null)
Restaurangen är jättefin. Här har något avsnitt av Sveriges mästerkock spelats in, jag förstår varför. 
(null)
Pga corona fick man inte plocka själv utan de hade förberett en korg med kött. 
(null)

(null)

(null)
Det var en väldigt mysig kväll, förutom att det fanns flera små barn på restaurangen som gallskrek under flera timmar. Vem tar ens med sig bebisar till ett sådant här ställe? Jag tycker inte det är speciellt okej. Vi betalade dyra pengar och vi kunde inte ens prata i lugn och ro utan skrikande bebisar runt omkring oss. Sorry alla mammor men jag tycker barn är skitjobbiga över lag och tål verkligen inte skrik och gnäll. Skaffa barnvakt eller något och dra inte med sådana små barn på ställen som detta 🥵
(null)
Detta vill jag gärna göra om nästa sommar :-) Kommentarer

Men åh vad gott det såg ut <3

Svar: Jättegott!
Carro

Vad kul att se bilder därifrån! Det får mig att minnas mitt eget besök på Eriksberg (med grillbuffé!) för några år sedan. :)

(Sent) Svar: Tack, kul att du gillade bilden från Västkusten. Fler inlägg om våra dagar där finns nu publicerade i bloggen.

Kram

Svar: Men åh så kul :D Visst är det ett fint ställe?
Carro


Kom ihåg


Trackback