slide show

Vad häänder?

Ja men vilka "underbara" dagar, eller inte riktigt. Jag vet inte om jag har otur eller om jag bara är dömd till en massa smärta hela tiden? Ingen vet 🥴
(null)
Ja men denna bild summerar verkligen mitt liv de senaste dagarna. Migrän från helvetet och jag har behövt ta så mycket medicin, mensvärk från HELL. Jag sköt upp mensen i Grekland med speciella tabletter och efter de tabletterna blir mensvärken tortyr så jag har fått lida och tagit såå mycket medicin. Inte nog med det så kommer vi nu till det allra värsta. 
(null)
I lördags var vi bjudna till familjevänner på grill och hade det hur trevligt som helst. Det hade regnat och jag skulle gå ner för trappan utomhus. Innan jag vet ordet av det halkar jag i trappan, från typ fjärde trappsteget och smäller med hela ryggen i trappan och halkar ner till sista trappsteget. Detta gick så himla fort samtidigt som allt gick i slowmotion och jag hann bara tänka två tankar "nu dör jag" och "jag kommer hamna i kom och i rullstol resten av livet". När jag låg nere på marken kunde jag inte röra mig men framför allt kunde jag varken andas eller skrika. Jag kunde verkligen inte ta djupa andetag och ännu en gång var jag helt säker på att jag skulle dö. Det enda jag ville var skrika "MAMMA!!!!" men inte ett ljud kom ut och jag tänkte varför kommer mamma inte ut och hjälper mig 🥺🥺 Mamma var inomhus och lyckligt ovetandes om vad som hade hänt mig. Jag fick hjälp upp och hela hela ryggen känns körd. Jag har så ont så det är helt galet. Hela ryggraden tog smällen så jag har ont uppifrån och ner. Första och andra dagen kunde jag inte ens resa mig från sängen själv, så himla härligt :-) 

Natten efter att detta hände tog jag medicin från Polen, det är en ryggmedicin och läkaren varnade för att den är extremt stark. Jag tog den och sov igenom stora delar av natten, den lindrade verkligen smärtan vilket var så skönt. Jag kände mig lite hög men mådde så mycket bättre. Igår tog jag ännu en tablett vilket jag inte borde ha gjort för jävlar i helvete vad dåligt jag mådde. Jag har aldrig känt mig så yr, hela rummet snurrade och jag kunde inte fokusera blicken. Även ett sjukt illamående. Jag satt ute på mammas terass och bara alltså jag vet inte vad det är med mig mamma, det känns som att jag ska dö. När jag la mig i sängen hade jag hjärtklappning och det kändes som om hjärtat skulle sluta slå. Mamma läste på om medicinen för biverkningarna var riktigt skumma och mycket riktigt, det är tramadol i tabletterna vilket ju klassas som narkotika. Det är smärtlindrande och sjukvården skriver ut det men extremt starkt. Jag ska aldrig mer röra dessa tabletter. Jag skulle träffat en kompis igår men fick avboka för mitt mående var hemskt. 

I natt vaknade jag runt 3-5 gånger per timme. 2, 2.15, 3, 3.45 och så fortsatte det. Någonstans i mitten av natten kände jag hur yrseln och illamåendet klingades av men i samband med det kom den sjuka smärtan tillbaka. Jag ska gå över till normala smärtstillande tabletter istället. Hellre ryggont än så som jag mådde igår, fyfan alltså. Inte nog med att ryggen gör så vidrigt ont så är hela rumpan ett enda stora blåmärke, men älskar!! <3 
(null)
Fredagen blev i alla fall hur bra som helst. Hade tjejerna över för filmkväll men vi hade så mycket att prata om så det blev ingen film utan bara en massa prat. Mysigt det också! Hade verkligen jätteskoj. 
(null)
Igår var Jack hos oss ett par timmar, jag satt mest som en orörlig staty men vi hade kul ändå. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback