slide show

SUPERBRA FILMER (och serier)

Finns det något värre än en riktigt seg film på Netflix? Jag fullkomligt hatar att bläddra igenom filmer på Netflix och börja kolla på den ena efter den andra riktigt kassa filmen. Därför tänkte jag nu tipsa om ett par filmer på Netflix som är suuuuperbra, så slipper ni bläddra och bli besvikna över att inte hitta någon bra film ;-) Jag vill också ha era bästa Netflix tips! Skriv en eller ett par filmer du sett som du tyckte var RIKTIGT bra. 
INSTANT FAMILY Ett barnlöst par väljer att bli fosterföräldrar, vilket visar sig inte vara helt enkelt. Så fin och hjärtskärande men samtidigt hjärtvärmande film.
 
DISMISSED handlar om en ung psykopat som börjar på en ny skola, först tror hans lärare att han är en toppelev men sedan kommer de mörka sidorna fram. Obehaglig film, ni vet en sådan film som får det att krypa längst ryggraden utan att egentligen vara särskilt läskig. Tycker om den extra mycket för att jag själv jobbar som lärare och kunde tänka mig in i situationen. 
 
FREEDOM WRITERS Gripande film om en lärare som arbetar med tonåringar från förorten. 
 
THE BLIND SIDE För det första älskar jag Sandra Bullock!! Den här filmen är så fin. En idrottstalang som kommer från förorten och har det riktigt tufft får plötsligt glänsa och för första gången finns det någon som älskar och tror på honom. 
 
LABOR DAY är verkligen en av de bästa filmerna jag sett. Den är gripande, relistisk och helt galet bra. Den handlar om en fånge som är på rymmen och gömmer sig hemma hos en kvinna och hennes barn. Se den!!
 
AWAY är en helt ny serie på Netflix. Den handlar om Emma som ska åka till mars som den första austronauten. Först trodde jag det var en massa sci-fi vilket jag inte gillar men så är inte fallet. Man får följa Emmas resa parallellt med hennes familjs vardag, familjen är kvar på jorden och Emma kommer hem om tre år. Är på avsnitt 3, ääälskar. 
 
Ingen film men har ni missat Dolly Parton´s HEART STRINGS har ni verkligen missat något. Det är en serie där varje del är som en minifilm på ca 50 min. Olika historier men alla förutom ett avsnitt är så galet bra!! Tänkvärda avsnitt kring livet, älskar serien. Kommentarer

Tack för tipsen <3

Svar: Hoppas du hittar något du gillar :D
Carro

» Hilma

Åh tack för tipsen! Den med Dylan Sprouse måste jag kika mer på, är ju helt förälskad i hans bror Cole hihi!

Svar: Gör det! Ja men de är ju verkligen för söta haha :D
Carro

mysigt med tvfilm/serier ja läsa har jag oxå sagt skall bli bättre serier på netflix har du sett the affair? skit bra Grace and Frankie, grand htell, Kalifat skit bra!, bonus familjen, young Wallander

hoppas något passar dig :) kram

Evas blogg

Svar: Tack för tipsen, ska kolla in dessa!! :)
Carro

Åh så bra tips!!

Svar: :D
Carro

Håller helt med om att The Blind Side, Instant Family, Dismissed och Freedome writers är super bra filmer :D
Inte sett den andra filmen du rekommenderar, men lagt till den på listan :D

Svar: Ja men visst är de grymma! Skoj, hoppas du kommer gilla dem :D
Carro


Kom ihåg


Trackback