slide show

19.41 en tisdag i september

Tisdag men känns som onsdag, har flera gånger tänkt att det är onsdag idag. Bara jag eller? Fast sedan kom jag tillbaka till verkligheten och till mina 6 lektioner som jag har på tisdagar, det är min absolut jobbigaste dag. Jag har 0 minuters planering, endast 5-10 min mellan lektionerna, jag hinner knappt ta mig från ett klassrum till ett annat på den tiden. 

Fortsatt många elever borta, ca 60-70% i en del klasser. Jag har från den här veckan startat upp att jag har distansundervisning via Google Meet samtidigt som jag har undervisning med övriga klassen. Det är en utmaning och det känns hur konstigt som helst att prata med mina elever via en skärm. Samtidigt missar de inte så mycket på det sättet och hamnar inte back. Just den biten är troligtvis varje lärarens stora utmaning denna hösten då frånvaron är högre än någonsin förr vilket leder till att en del elever missar hur mycket som helst medan de som är i skolan redan är klara med arbetsområdet. Supersvårt, verkligen! Jag ska fortsätta undervisa förkylda elever via Meet, är stolt över mig själv att jag kom igång med det så snabbt. Jag är nog den enda på skolan som gör så :-) 
(null)
Jag åt på Tasty Garden med mamma idag efter jobbet, bästa maten i stan!! Dock var det en familj med två sjukt skrikiga små ungar där som tog hela min energi. Man bara 🥵🥵 Ja visst, barn är söta men så drygt med skrikiga och gråtande barn på restaurang, när man faktiskt vill slappna av lite. 

Medan vi åt ringde min chef mig, hon ville bara stämma av hur jag mår nu iom allt med corona. Hon vet att jag har extremt stor ångest kring detta och ville bara veta hur det var med mig. Jag har verkligen en så bra chef! 💗 

Vad har ni gjort idag? Kommentarer

6 lektioner, det skulle jag aldrig klara av! Minns när jag hade 5 lektioner två dagar i rad och de behövde lägga in en till och jag ba ”jaha, då vill jag gå ner i tid så många procent som den lektionen är” 😅 vill tillägga att detta var på arbetsplatsen jag inte trivdes på 🙈🙈🙈

Svar: 6 lektioner är verkligen orimligt... Hahha, men så smart sagt ändå!! Jag har 6 en dag och 5 en dag, känner bara neeeeeej.
Carro

Gud vad gulligt och fint av din chef <3

Svar: Tycker jag också <3
Carro

Vi åkte till Ullared efter vår övernattning var där för 2 v sedan men blev lite shopping :) en bra chef är såå viktigt

Svar: Mysigt! Ja men det är verkligen superviktigt
Carro

» My

Så himla bra av dig som undervisar de som är hemma :)

Svar: Ja, det känns himla bra :)
Carro

Heja dig och dina lärarkollegor!

Svar: Tack, vad kul att du gillade sidan för sommarminnen i min bullet journal.

Kram

Svar: :D
Carro

» Enna

Mysigt att få umgås med mamma☺️

Svar: Så mysigt <3
Carro

Vad bra att du anpassat undervisningen även för eleverna som inte är på plats fysiskt i skolan! :) Och vilken bra chef du verkar ha!

Svar: Min chef är verkligen toppen!:)
Carro

» Enna

Det är ju skönt att man har google meet som ett alternativ😊

Svar: Ja, det känns faktiskt som en bra utveckling :)
Carro


Kom ihåg


Trackback