slide show

Lördag i september

Hej på er ♥
 
Nu var det ett par dagar sedan jag skrev. Jag är alltid så himla trött på vardagar efter jobbet så många gånger orkar jag inte ens ta upp datorn. Jag är dock så stolt över mig själv för jag har för första gången lyckats fortsätta med att hålla nere jobbet. Jag åker de flesta dagar hem från jobbet en kort stund efter att jag slutat och jag försöker att inte jobba mycket hemma. Jag förstår inte hur jag kunde jobba så mycket som jag gjorde tidigare, jag förstår det bara inte. Jag har hört att det tar flera år för kroppen att återhämta sig efter utmattning och det märks på min kropp för jag är hjärntrött, jag orkar inte mycket utan att bli extremt trött. Jag känner dock att jag äntligen är på rätt väg, mot ett mer hälsosamt liv där återhämtning är en del av vardagen. 
Jag har orkat börja sminka mig igen och lagt tid på att välja ut kläder till jobbet. Kläder och mode är ett stort intresse hos mig men när jag mådde som sämst gav det mig ingen som helst glädje, jag ville typ gråta varje morgon när jag stod i min garderob och blev överväldigad av alla kläder som hängde överallt, jag orkade inte ens prova vad som matchade. Älskar förresten tröjan på bilden, min nya favorittröja. Jag köpte den i Polen i somras och fick så himla många komplimanger för den i torsdags. 
 
Förra fredagen träffade jag en kompis, i torsdags träffade jag kompisar och igår var jag med Alexandra på Tasty Garden och åt. Det är väldigt mycket kompistid för att vara mig, jag är ju introvert och behöver ladda upp batterierna mycket. Jag känner dock att jag hade väldigt roligt vid alla tre tillfällena och det gör mig glad. Livet känns ändå hoppfullt nu. Idag ska jag träffa min bror och Jack, lite kvalitetstid med dem och sedan får vi se vad som händer, jag kanske träffar ett par kompisar eller är hemma och tar det lugnt. Hoppas ni får en fin lördag!



Kommentarer

Känner igen mig så mycket i det du skriver. Hur man inte orkar göra något utan bara vill ladda batterierna. Och hur man som introvert inte klarar av för mycket kompistid.
Skönt att det har börjat vända för dig, så du kan börja se glädjen med smink och kläder igen.

Svar: Ja men så är det verkligen! Inte lätt alla gånger att vara introvert :P
Carro


Kom ihåg






Trackback