slide show

Fridaaaay

Freeedag 💗 Hur skönt? Jag har känt mig så trött den här veckan, jag har försökt att gå och lägga mig tidigare men det går inte så bra. Jag är verkligen sämre än sämst på det, förstår inte riktigt vad mitt problem är? Jag satte larm på 22.30 för att då gå till badrummet och fixa mig men landade inte i sängen förrän mellan 23.30-01... Nya tag nästa vecka!! 
(null)
Igår var jag och åt på restaurang med mamma och min bror, så himla mysigt mitt i veckan. Idag träffade jag en kompis efter jobbet, älskar att umgås med personer man kan vara sig själv med. 
 
Jag förstår verkligen inte hur jag förra läsåret och två år innan dess kunde sitta kvar på jobbet nästan varje fredag till kl 18-19, hur kunde jag vara så grym mot mig själv 🥺 Jag känner att jag gjort en helomvändning, jag orkar inte jobba så mycket övertid som jag tidigare gjort. Det är guld att åka från jobbet vid 14.30 på fredagar. Varför, varför tog det  mig fyra år att komma på det? Under de fyra åren tog jag slut på mig själv och min kropp. Förlåt Caroline, det kommer inte att upprepas 💗 
 
Resten av helgen är utan planer. Jag ska bara ta det lugnt och umgås med mamma. Hittade precis klart på en film på Netflix jag varmt kan rekommendera, All together now. Så himla fin och bra, se den!!
 Kommentarer
» Ajli

22:30 ligger jag redan och sover XD

Du är bra som går på helg! Jag går också hem 14:03 på fredagar på mitt nya jobb :)

Svar: Haha hur lyckas du??? Måste bli bättre!! Underbart :D det får vi se till att fortsätta hålla fast vid.
Carro

Vad skönt för dig att du nu går från jobbet tidigare på fredagar. Övertid kan (alltid) ske andra dagar vid behov. Önskar dig en fin helg!

Svar: Tack för din kommentar!

Kram

Svar: Ja men verkligen, jag ska försöka att hålla fast vid detta!
Carro


Kom ihåg


Trackback