slide show

Fridaaaay

Freeedag 💗 Hur skönt? Jag har kĂ€nt mig sĂ„ trött den hĂ€r veckan, jag har försökt att gĂ„ och lĂ€gga mig tidigare men det gĂ„r inte sĂ„ bra. Jag Ă€r verkligen sĂ€mre Ă€n sĂ€mst pĂ„ det, förstĂ„r inte riktigt vad mitt problem Ă€r? Jag satte larm pĂ„ 22.30 för att dĂ„ gĂ„ till badrummet och fixa mig men landade inte i sĂ€ngen förrĂ€n mellan 23.30-01... Nya tag nĂ€sta vecka!! 
(null)
IgÄr var jag och Ät pÄ restaurang med mamma och min bror, sÄ himla mysigt mitt i veckan. Idag trÀffade jag en kompis efter jobbet, Àlskar att umgÄs med personer man kan vara sig sjÀlv med. 
 
Jag förstĂ„r verkligen inte hur jag förra lĂ€sĂ„ret och tvĂ„ Ă„r innan dess kunde sitta kvar pĂ„ jobbet nĂ€stan varje fredag till kl 18-19, hur kunde jag vara sĂ„ grym mot mig sjĂ€lv đŸ„ș Jag kĂ€nner att jag gjort en helomvĂ€ndning, jag orkar inte jobba sĂ„ mycket övertid som jag tidigare gjort. Det Ă€r guld att Ă„ka frĂ„n jobbet vid 14.30 pĂ„ fredagar. Varför, varför tog det  mig fyra Ă„r att komma pĂ„ det? Under de fyra Ă„ren tog jag slut pĂ„ mig sjĂ€lv och min kropp. FörlĂ„t Caroline, det kommer inte att upprepas 💗 
 
Resten av helgen Àr utan planer. Jag ska bara ta det lugnt och umgÄs med mamma. Hittade precis klart pÄ en film pÄ Netflix jag varmt kan rekommendera, All together now. SÄ himla fin och bra, se den!!
 



Kommentarer
» Ajli

22:30 ligger jag redan och sover XD

Du Àr bra som gÄr pÄ helg! Jag gÄr ocksÄ hem 14:03 pÄ fredagar pÄ mitt nya jobb :)

Svar: Haha hur lyckas du??? MÄste bli bÀttre!! Underbart :D det fÄr vi se till att fortsÀtta hÄlla fast vid.
Carro

» Jasmine

Vad skönt för dig att du nu gĂ„r frĂ„n jobbet tidigare pĂ„ fredagar. Övertid kan (alltid) ske andra dagar vid behov. Önskar dig en fin helg!

Svar: Tack för din kommentar!

Kram

Svar: Ja men verkligen, jag ska försöka att hÄlla fast vid detta!
Carro


Kom ihÄg






Trackback