slide show

12.26 en lördag i september

Hjärnan går fortfarande på högvarv, varje minut sedan lägenhetsvisningen förra veckan. Jag ska uppdatera er kring allting senare. Som jag skrev förra gången skickade jag iväg ansökan om att hyra lägenheten och igår fick jag svar, lägenheten är min om jag vill ha den! Det var blandade känslor, en del av mig skrek jaaaa och en annan del, shit vad har jag gett mig in på? Jag körde ner till området igår (det är fortfarande en stor byggarbetsplats där då boendet inte är klart förrän i februari) och ändrade mig helt och hållet kring vilken lägenhet jag vill ha. Nu vill jag inte ha i den byggnaden utan en byggnad längre fram. Avtalet jag fick igår via mejl är ju dock på den förra jag ville ha så nu har jag lite stresskänslor. Jag vill väldigt gärna ha den andra lägenheten men just nu är det ju lite on hold då mäklaren antagligen inte jobbar helg och jag inte kommer få svar förrän på måndag. Ahhh, jag hatar att vänta. Tålamod är inte min starka sida. 
 
Dagens planer är att hänga med mina fina vänner ♥ Eller först ska jag umgås med mamma ett par timmar, äta gott och titta på en massa bra på tv. Därefter ska jag hem till Anton så ska vi äta pizza där, innan vi åker till Thea för en spelkväll. Bra, bra lördag. Vad ska ni göra idag? Kommentarer

Hoppas du har en bra lördag fina du ❤️ Blir kul att läsa mer om lägenheten sen!

Svar: Det ska bli så spännande <3
Carro

» enna

Låter som du hade en underbar lördag! Hoppas allt löser sig med lägenheten :) Kram

Svar: Hoppas jag också, väntar på kontraktet :)
Carro

Oj så spännande med lägenhet!!

Svar: Verkligen!!
Carro

men va spännande, vad är skillnaden på lägenheterna då? är det nära din mamma? ha en skön söndag hoppas det löser sig i morgon då :)

Evasblogg

Svar: Så spännande! Ja, vi kommer bo grannar :)
Carro

Hoppas du har en bra söndag fina du! Kram 🥰

Svar: Tack detsamma fina du!
Carro


Kom ihåg


Trackback