slide show

Trött tjej

Hej från en TRÖTT tjej. Detta är vad jag roat mig med i princip hela helgen och nu är jag halvt död. Helgens mission var att börja ta oss an vårt förråd som är fullkomligt kaos. Detta är resultatet av 25,5 års kasta-in-allt-vi-inte-behöver-i-förrådet. Den lilla golvytan ni ser är det vi hann göra igår, för innan dess såg man inte golvet alls. Den som sa att det är lätt att flytta ljuger för vi har bara börjat med både jag och mamma är redan helt slut. Grejen är den att vi verkligen behöver förrådet typ NU för att kunna ställa grejer där i och med att stylist ska komma, därefter fotograf och sedan blir det visningar så det måste vara clean hemma. Vi har hunnit lite mer än halvvägs skulle jag nog säga och har en hel del kvar innan vi är klara. Dock har vi nu flyttat alla kartonger från mitt rum till förrådet och där ska de stå till februari, då jag flyttar så det känns jättebra. 
 
Mycket mer än så har jag inte hunnit med denna söndag, rensade från 14.30 till 19.30 och sedan har jag ätit och tittat på tv i en timme. Min bror hjälpte oss så mycket med att bära och så gick vi till soprummet typ 50 gånger utan att överdriva. Min brors hjälp är guldvärd när det gäller flytten, han är så jäkla stark att det är helt sjukt. Han kan typ lyfta vad som helst utan att röra en min, japp han gymmar varje dag haha! 
Imorgon sparkar vi igång vecka 43. Jag har många utvecklingssamtal denna veckan också, tufft!! Jag måste dock ta bättre hand om mig själv denna veckan, inte stanna kvar efter jobbet och framför allt: sova mer för min kropp sa verkligen ifrån i torsdags. Jag har aldrig fått så tydliga signaler förut, jag trodde ju verkligen jag hade blivit sjuk men nu mår jag bra igen - det som krävdes var sömn. På fredag ska jag till IKEA med Alexandra, det ska bli superroligt, och därefter drar jag igång höstlovsveckan med att åka till Polen på måndag kväll, jag ser verkligen fram emot det så mycket. ♥Kommentarer

Det är väldigt mycket med flytt :) hoppas allt går bra!

Svar: Extremt mycket!
Carro

Usch ja jag vet hur jobbigt det är, vi pysslade med sånt under vår semester ..hur blev det vilken lägnehet tog du?

Evas blogg

Svar: Det är verkligen SÅ tufft. Det blev den första lägenheten!:)
Carro

Förstår att ni är trötta efter rensandet men sååå skönt när det sen är färdigt! Känner alltid likadant när jag rensar mitt lager eller förråd, så skönt när all skit är väck! ;)

Svar: Ja det är verkligen en så skön känsla (efteråt!) :D
Carro

» Lisa

Vad skönt att få rensa. Man samlar på så himla mycket :)

Kram

Svar: Det är heeeelt galet :)
Carro

» Enna

Lycka till med alla utvecklingssamtal :)

Svar: Tack! :) Alla samtal förutom 2 avklarade så det känns skönt
Carro

Oj shit, ni har lite att göra ser jag! Kram

Svar: Det kan man lugnt säga haha!
Carro

» ullie

åh gud avundas inte allt detta rensande man har innan man flyttar ¨
ibland är man så uttröttad sov 12 tim i helgen fattade inte :)
vi har utvecklingsamtal med lilla i morg .

Svar: Det är verkligen sjukt tufft att flytta!!
Carro


Kom ihåg


Trackback