slide show

Till SOVRUMMET

Vi har gått igenom badrummet och där verkar det som om jag täckte upp ganska så bra, jag hade visst koll på vad man kan behöva i ett badrum haha. Nu går vi vidare till sovrummet. Sovrummet är ett av de absolut viktigaste rummen för mig, det är viktigt att det är en plats för avkoppling. Jag vill att mitt sovrum ska vara harmoniskt och att jag känner att jag verkligen kan koppla av där. 
 
Den här Balenciaga tavlan är inköpt och även en svart ram som på bilden. Den vill jag hänga ovanför sängen, precis om på denna bild. 
 
Sedan kommer vi till sängen och det är ett jättesvårt val. Just nu har jag en enkelsäng och det är något jag absolut inte kommer ha i min lägenhet, en dubbelsäng är ett måste. Vad har ni för storlek på er säng? När det kommer till valet av säng är det ju supersvårt, det finns ju tusen olika sängar att välja mellan. Hur vet man vilken säng man ska välja? Vad är ett rimligt pris för en dubbelsäng? Vad ska man gå efter när man köper säng? "Måste" man prova den i affär eller vågar man beställa en säng över nätet utan att provligga i den? Hur gjorde ni? 
Det finns ju många basic sängar men jag skulle vilja ha något lite extra. Den här sängen blev jag smått förälskad i. Grå, precis som jag vill att mycket i min lägenhet ska vara och så sammet vilket är en stor favorit hos mig. Ser inte madrassen jättetunn ut dock? Eller det gråa är också en madrass? Vad vet jag, komplicerat det här med säng. Denna kostar 13 995 kr, det kanske är extremt dyrt för en säng? Hjälp mig :-) Finns det kanske någon säng som ni verkligen rekommenderar? 
 
 Idag klickade jag hem det här från Ellos home, kuddfordral och en pläd - båda från Calvin Klein. Ser så fint ut, hoppas jag blir nöjd irl också. 
 
Det här nattduksbordet beställde jag förra helgen. Så himla fin och den verkar helt perfekt. Plats för småsaker i lådan och sedan plats för en bok, mobilen och mina diabetessaker jag måste ha bredvid mig varje natt. 
 
Den här vägghängaren är också beställd, den är från H&M home. Kommer dels bli en fin detalj i sovrummet men också praktisk om jag behöver hänga något där. 
 
Den här byrån har jag beställt från IKEA, kör vidare på det grå temat tänker jag. 
 
Matta funderar jag fortfarande över, jag vet ännu inte om jag vill ha någon matta eller inte. Sedan måste jag ha några gardiner eller persienner, det måste kunna bli mörkt i sovrummet för annars kan jag inte sova. Tips på något bra sådant? Lite nya sängkläder behöver inhandlas. Garderob finns redan i sovrummet när jag flyttar in så det behöver jag inte tänka på. Kanske vill jag ha en liten rund spegel i sovrummet också, jag får se. Någon taklampa måste jag såklart också ha men lampor vill jag se i verkligheten innan jag köper.
 
Nu är det dags för er att hjälpa mig igen. Vad behöver man i ett sovrum? Vad har jag missat? Stort som smått! Vad har ni för detaljer i ert sovrum som ni bara älskar? Help a girl out :-) Kommentarer
» enna

Men ååhhh vad snyggt! Gillar verkligen tavlan och sängen. Ska bli kul att se när allt har kommit på plats :)

Svar: Jag längtar! :D
Carro

» Carro

Så många snygga detaljer, förutom lampa i taket har vi lampor på våra nattduksbord och några ljus man kan tända 💕

Svar: Ja, det är ju så mysigt <3
Carro

» Lina

Jag tycker det är rimligt pris för en säng. Sängar ÄR dyra, men å andra sidan spenderar vi nästan halva våra liv i just sängen. Så jag tycker man ska prioritera en riktigt bra säng. :) Vår säng kostade 30 000 (köpte på Kungsängen), men hade 50% rabatt.

Sätt in persienner i fönstret. Det är det bästa jag gjort. Har man sedan en rullgardin blir det helt mörkt.


Svar: Ja men det är ju så. Oj, är de så pass dyra! Värd investering :)
Carro

Så mycket snyggt! 😍

Svar: Tack:D
Carro

» Lisa

Vad mycket fint du har beställt. Tycker du fått med det viktigaste man bör ha i ett sovrum :)
Kram

Svar: Vad bra! :)
Carro

» Alice

Kul att se hur du tänker och vad du beställt! ^^ Jag och min sambo har en 160 cm-säng, och den funkar bra för oss. Jag tror vi testade den i butik, men det var så längesen nu så kommer faktiskt inte riktigt ihåg, haha. Men en med förvaring under som på bilden är ju absolut att föredra! Vi har inte förvaring under för vi har väldigt mycket utrymme ändå, men det är ju verkligen smidigt och jag skulle gärna köpa med förvaring under när vi köper ny säng. :)

Svar: Ja, förvaring är faktiskt smidigt :D
Carro

ja säng bör du prova ut, mio o ikea har bra sängar hade tagit 160 cm sängkläder, överkast, kuddar, tavlor växter, tv kanske ?

Evas blogg

ps// vilken lägenhet blev det?

Svar: TV kör jag på i vardagsrummet istället :) det blev den första lägenheten!
Carro

Håller med! så viktigt att känna lugn i mitt sovrum! Tyvärr har jag bara en liten etta nu, så allt är i vardagsrummet och får inte ihop det bra alls. Har en 120cm säng, men vill ha en 180. Vill ha en sådan där säng på bilden, med förvaring. Så praktiskt!

Svar: Åh, vad jobbigt! Ja men visst är det :D
Carro

Tycker sängen var jättehäftig och praktisk! Jag tror det gråa är en madrass det med. Jag har en 160 cm bred säng, och jag tycker det fungerar väldigt bra! Mitt sovrum är inget eget rum utan en del av vardagsrummet (med draperi mellan) så jag har bara säng och garderober i sovrummet! Gillar ditt gråa tema då jag också har myclet grått 🙂

Svar: Jag visst borde det vara madrass också? Annars är den supertunn haha... Grått är väldigt snyggt!
Carro

Hej,
Så mycket snyggt du har visat! Måste bara få fråga vart du har beställt sängbordet ifrån? Sååå smart att ha det på väggen!
Jag älskar mitt sovrum som jag precis som du vill ha harmoniskt. Mitt är ganska mörkt med hotellkänsla, mycket textilier och mjuk matta. Mitt måste i sovrummet är mörkläggningsgardiner. Vill verkligen ha det becksvart när jag ska sova :) Kram

Svar: Tack! Ja men visst är det, det blir lite hotellkänsla över det vilket jag gillar. Matta ska jag nog ha i sovrummet faktiskt. Har mörkanläggningsgardiner på mitt rum nu och det är verkligen bra när man ska sova.
Här är länken till sängbordet. Det är från Trademax :)
https://www.trademax.se/m%C3%B6bler/bord/s%C3%A4ngbord-nattduksbord/sv%C3%A4vande-s%C3%A4ngbord-gr%C3%A5-h%C3%B6gglans-40x31x27-cm-sp%C3%A5nskiva-gr%C3%A5-p671238
Carro

älskar sängen så snygg och praktisk!

Svar: Ja men eller hur :D får hoppas att den finns kvar när det väl är dags att beställa!
Carro


Kom ihåg


Trackback