slide show

MIN LÄGENHET <3

Idag var jag i min lägenhet för att kolla läget. De har verkligen kommit mycket längre än förra gången så det var väldigt kul!! Jag älskar verkligen lägenheten och det känns så himla bra, jag känner mig hemma varje gång jag kliver innanför dörren. Nu är det lite småfix kvar som byggarna ska göra men framför allt utvändigt på själva området. Så himla roligt med nybyggt, att få vara med under hela processen. 
 
Nu kör vi en rundtur!
Här är badrummet. Det är hur stort som helst och verkligen ett av mina favoritrum i lägeheten. Duschkabin, toalett, tvättmaskin, torktumlare och en grå avlastningsbänk. 
Här är köket, love it!! Dock vill jag byta ut alla silvriga handtag mot andra för dessa är jäkligt tråkiga. Tänker guld kanske? Sedan vill jag också byta ut kranen för den är vädigt basic. Inbyggd ugn, mikro och diskmaskin - allt man begöver. Sen är det mycket förvaring i köket vilket ju är toppenbra, för det behövs. 
Jag trodde bara det skulle vara en liten frys och liten kul men det är ju dubbla? Jag förstår dock inte riktigt varför de bara inte körde på en stor kyl och en stor frys istället? Någon som har någon tanke kring det? :-) 
Kombinerat vardagsrum och kök, stor vardagsrumsdel så jag är nöjd!! 
Här är sovrummet. En stor säng kommer att stå i mitten av rummet. 
En platsinbyggd garderob med väldigt mycket plats, hur bra? 
Här är det andra sovrummet men detta ska jag ha som walk in closet, så denna stora garderob ska ut från rummet och in ska mina garderober som jag har i min nuvarande WIC, för de är livet <3
En grön liten dörr, trevligt!
Och här är min uteplats, eller nåja det är grannens uteplats men jag har en exakt likadan. Hur fint? Här kommer jag att spendera mycket tid under vår och sommar. Komma hem efter en hel dags jobb, lämna mobilen inomhus och bara ta med en bok ut. Det kommer bli så himla bra för mitt välmående det här. 
 
Så himla nöjd över mitt beslut att flytta in här. Det känns verkligen som ett Caroline-ställe och det ska bli så otroligt kul att inviga allt exakt som jag vill ha det. Att det är helt nybyggt och att ingen har bott där före mig är verkligen dröm. Hade ni kunnat bo här? Det är en 3a om någon undrar, på 75 kvm. Och ja, jag vill bo i en 3a och nej, jag kan inte tänka mig att bo i en 2a :-) Kommentarer
» Enna

Så fint du har det! Och kul att då besöka lägenheten :)

Svar: Tack! Det var så roligt:D
Carro

super kul vi var oxå med från start med vår lägenhet o allt var nytt super kul o din är super fin så skönt med ute plats :)

Evas blogg

Svar: Så himla roligt att vara med från start :D
Carro

» Hilma

Men WOW vad FINT!! :D Där hade jag helt klart kunnat bo! Åh vad kul det ska bli att se hur det ser ut sen när du flyttat in :D <3

Svar: TACK!! Det ska bli så roligt :D <3
Carro

» Lisa

Jättefin lägenhet. Vilken tur du har haft och vilken stor uteplats du har. Förstår att du kommer trivas där. :)

Kram

Svar: Tack! Ja, älskar uteplatsen! :)
Carro

Sååå fin och den kommer bli ännu finare när du har fått in dina möbler! :D Men två halva kyl och frys var ju lite udda haha! Kram

Svar: Ja men eller hur haha! Förstår inte varför det inte bara är en hel vardera...
Carro

» petra

så fin lgh förstår att du vill flytta in nu, kram

Svar: Det ska verkligen bli så kul! :)
Carro

Men åh så fin lägenhet!!! Så avis!

Svar: Tack!! Jag är så nöjd :D
Carro

» Carro

Ser superfint ut! Härligt att det verkligen känns som att du kommer trivas där 💕

Svar: Tack! Ja, det känns verkligen bra :D <3
Carro

Så himla fin, där kommer du trivas 🥰

Svar: Tack! Jag hoppas det <3
Carro

» Alice

Så spännande med flytt! Kul också att du får göra så många ändringar trots att det är hyresrätt!! Jag fick knappt byta kökshandtag (heter det så?) för min hyresvärd.....

Svar: Ja verkligen!! Oj, så pass? Här säger de mest att man får byta, bara man sätter tillbaka original innan man flyttar ut vilket är superbra!
Carro

Åh vilken otrolig fin Längenhet.
Den ser jättefin och mysig ut.
Och vilken underbar uteplats du har.
Grattis till dig ❤️

Svar: Tack så mycket, jag är så glad <3
Carro

» ullie

nej men åhh gud va avis ja blev nu va fint det kommer bli
feb är ju snart kommer gå fort men hade ju varit kul o flytta innan jul men ja kommer flera jular
jätte fin är den kramiz

Svar: Jag hoppas det :D jag tycker att det är skönt att det inte är förrän om ett par månader, för det är så gaaalet mycket att göra inför flytt haha!
Carro


Kom ihåg


Trackback