slide show

Magisk middag

Genuin undran, vad gör icke bloggande personer med sina semesterbilder efter att de kommit hem? Låter de bara bilderna ligga i kameran, eller vad gör man? Lägger man upp bilderna någonstans? Jag älskar att komma hem från en semester, bläddra igenom bilderna, rediga favoriterna och sedan lägga upp på bloggen tillsammans med text. Det är härligt att uppleva minnena igen genom bild och text. 
 
Här är bilder från en helt perfekt kväll i Rethynom. Middagen var på tredje våningen med en makalös solnedgång varje kväll. Grekland solnedgångar är det något speciellt över. Att sitta och avnjuta middagen medan solen gick ner bakom horisonten, det är livskvalitet. 
Alltså snälla?? 
Helt fantastiskt ljus att fota i, men hej lilla troll på sista bilden :-) 
I vanliga fall är det buffé men pga corona fick man inte ta någon mat på egen hand utan man pekade på maten som fanns bakom plexiglas så la kocken upp. Såklart föredrar jag att lägga upp maten själv men detta var en bra lösning under corona tycker jag. Maten ni ser på bild var så himla god! 
Drömutsikt <3
Tacksam över livet. Kommentarer

Hej fina du! Jag tänkte svara på din fråga vad vi andra gör med våra bilder ;) Jag framkallar mina foton och gör kollageböcker, men sätter även in dem i fysiska fotoalbum :) Kramis!

Svar: Åh, mysigt!! :D När man verkligen gör saker med bilderna är det så kul, jag tror att det på många håll aldrig blir gjort. Jag vet att jag själv haft liknande planer men det har aldrig blivit av. Kram fina duu <3
Carro

» Lisa

Vad mysigt det ser ut :)

Svar: Det var helt fantastiskt! :)
Carro

Ja, inte gör jag något annat än att bilderna ligger kvar i google arkivet. Bilderna på min mobil gallerian tar jag bort bildee eftersom. Så fin vy och bilder!!

Svar: Tack!! :D
Carro

» Hilma

Gud vilka vackra bilder! Den vita klänningen du har är ju sååå fin! Kram vackra du <3

Svar: Tack så mycket fina du! <3
Carro

» Ajli

Wow, så himla avundsjuk. Jag önskar jag var där.

Svar: Skulle verkligen vilja vara där igen, typ NUU...:)
Carro

vad fint :D

Svar: Det var så vackert där :D
Carro

» Carro

Det ser ju helt fantastiskt ut! 💕

Svar: Det var magi <3
Carro


Kom ihåg


Trackback