slide show

21.09 en måndag

Måndag, ny vecka men tyvärr är jag fortsatt trött. Det blev ingen bra natt idag heller, nu var det inte blodsockret som strulade utan migränen. Jag hade så ont hela kvällen, kunde först inte somna för att det kändes som om någon högg mig med kniv i tinningen. Sedan somnade jag äntligen men vaknade vid halv 5 och hade om möjligt ännu mer ont, var tvungen att ta medicin och somnade sedan om någon timme. Jag sover så dåligt om nätterna. Antingen kan jag inte somna/vaknar jag en massa gånger pga oro, t.ex. jobbtankar eller så är det blodsockret som strular och min apparat som då larmar hela natten eller så är det migränen. Varje natt är det något av detta och jag har inte sovit mig igenom en hel natt på flera år. Ahhh, frustrerad. 
Förutom den dåliga sömnen har min dag varit bra. Jag har haft roliga lektioner och allt inför imorgon är planerat. Tisdag = 6 lektioner = att måste vara förberedd till 100% så att jag bara kan gå in på arbetsrummet och byta material för sitta ner, nej det hinns inte med under tisdagar. Det är knappt så att jag hinner gå på toa på tisdagar, vilket är rätt sjukt. 
6 högar, en till varje lektion, puuh!
 
När jag kom hem läste jag ut Vingar av silver av Camilla Läckberg. Jag har aldrig läst något av Läckberg tidigare, innan jag fick första delen om Faye för några veckor sedan. Jag är kär i böckerna om Faye!! Jag har aldrig tidigare lockats av Läckberg av någon anledning men jag tror jag har hittat en ny favoritförfattare. Jag ska ta och beställa hennes första deckare, hoppas de är lika bra som böckerna om Faye. Någon som läst någon Läckberg bok? 
(null)

Nu kollar jag på Decenniets mästerkock, mysigt program. Jag gillar vardagar på något sätt, känslan av att komma hem efter en hel dags jobb och uppskatta ett par timmars avkoppling. 
Kommentarer
» Lina

Skulle säga att Läckbergs deckarserie som utspelar sig i Fjällbacka är mycket bättre än hennes senaste böcker. Så dom rekommenderar jag absolut! :)

Svar: Vad kul!! Ska beställa :D Har du läst båda om Faye?
Carro

» My

Men fyyy för migrän alltså!! Jag är en av de lyckligt lottade som aldrig haft det så kan inte ens föreställa mig...

Svar: Fy vad skönt!! Det är ett helvete :(
Carro

» Hilma

Det är verkligen jobbigt att inte få sova ordentligt! Hoppas du sover bra inatt fina du, kram <3

Svar: Sömnen är så viktig <3
Carro

Hoppas dagens alla lektioner har gått bra trots allt och att du får en skön kväll! :)

Svar: Ha en fin helg! :)
Carro

Oj va mkt jobb glöm inte vila mellan varven :)

Evas blogg

Svar: Jag försöker <3 Kram
Carro


Kom ihåg


Trackback