slide show

IKEA

Idag direkt efter jobbet åkte jag till IKEA med Alexandra. Jag har bara varit på IKEA två gånger tidigare, så det var väldigt mysigt att gå runt där i lugn och ro. Det var inte mycket folk vilket var jätteskönt, för det var något jag var ganska orolig för. Först åt vi lunch och sedan vandrade vi genom hela IKEA. Jag köpte lite fint, jag tänker att jag visar er allting sedan när jag väl flyttat. Då ska jag fota rum för rum och berätta var allt kommer ifrån. Jag ska köpa exakt allting nytt, jag tar inte med mig några möbler härifrån. 
Tycker ni om IKEA? 
KÄR i den här spegeln!! Tyvärr var den slut i Älmhult men den finns online så jag beställde nyss två stycken. Tänker ha en i vardagsrummet och en i sovrummet :-) 
Men HJÄLP, vad är detta för drömrum? Detta ska jag lätt inspireras av när jag skapar mitt dröm-vardagsrum. 
 
När jag hade lämnat av Alexandra och sedan var några kilometer hemifrån börjar min bil låta jättekonstigt, det lät som den pustade fram och helt plötsligt dog den. Detta var mitt på vägen och jag fick panik!! Jag lyckades köra 200 meter till innan den dog igen, jag förstod inte alls vad som hände. Jag fick sätta igång varningsblinkers, ta på mig en reflexväst som låg tillsammans med varningstriangeln. Det var mörkt och det var skog på båda hållen så reflex kändes livsviktigt! Över 50 bilar körde förbi men bara en bil stannade och frågade vad som hade hänt, but I don´t blame them - för i dagens samhälle hade jag faktiskt inte heller vågat stanna, det har ju hänt så mycket skit när folk stannat och velat hjälpa någon i "nöd". Alexandras mamma och pappa kom till min räddning, guld värda som ställde upp ♥ Hennes pappa fick bogsera min bil till Göinge bil, där jag tankade för det visade sig att jag hade fått bensinstopp mitt på vägen... Kände mig som VÄRLDENS dummaste blondin. Situationen var obehaglig och att få bensinstopp mitt på vägen är inget jag gärna gör om. Jag trodde att hela min bil hade gått sönder och fick lite smått panik ute i mörkret själv bland alla bilar :( Efter att min bil slukade lite bensin kunde jag köra hem. Nu känner jag mig supertrött så det lär bli en tidig kväll idag. 



Kommentarer

Åh härliga IKEA, ett ställe jag typ alltid bott på både när jag bodde hemma men sedan jag flyttade hemifrån också. Himla mysigt att gå runt därinne och den där lampan har jag fast med roséguld inuti :D
Läskigt när man får bensinstopp, något jag faktiskt alltid försöker se till att undvika genom att aldrig låta ens bilen gå till varning för låg bensin! :')

Svar: Åh, jag älskar lampan! Ska kolla om den passar i min nya lägenhet och i så fall köpa den :D har du den lilla eller stora?
Carro

Usch ja va trist men ikea är såå roligt att besöka :)

Evas blogg

Svar: Ja IKEA är skoj!
Carro

Ikea har massa fint och man kan få så mycket inspo!

Svar: Ja men verkligen!
Carro

Mysigt med en tripp till ikea! Jag ska med åka dit någon gång inom en snar framtid, haha.
Fy så tråkigt med bilen, så typiskt att de alltid ska krångla!

Svar: Ja, väldigt mysigt! :D
Carro

Men oj!! Har du bara varit på IKEA två gånger?? Jag är där jätteofta känns det som haha. Jag tycker att det är så mysigt att strosa omkring där... köper alltid ljus och någon växt haha.. Så roligt att följa din inredningsresa! <33

Svar: Haha ja :D IKEA är inte standard för mig... Inredning är verkligen så kul!! <3
Carro


Kom ihåg






Trackback