slide show

Tankar, sorg och Polen

Åh jag har åkt på något virus eller liknande, fan också!! Började må dåligt på jobbet och det blev bara värre när jag kom hem. Har ont i halsen, lite snuva, lite feber och mår illa. Jag har hållit mig ovanligt frisk februari till nu, inte varit sjuk en enda gång vilket är väldigt ovanligt för jag blir alltid smittad på jobbet av eleverna, 2-3 gånger om året. Nu pga corona har många som är förkylda stannat hemma och jag har varit frisk, tills nu. Jag är ganska säker på att det inte är corona för jag mår precis som alltid när jag får ett virus. Har 0 energi och vill bara må braaaa. Jag ska vila och ta det lugnt hela helgen.Tänk så har jag corona?? Jag får paniiiiiik, verkligen. Ångesten är inte nådig. 
 
Jag känner att det har varit alldeles för mycket de senaste veckorna. Jag har varit så stressad på jobbet, det har varit otroligt långa jobbdagar och sedan utvecklingssamtal i flera timmar nästan varje kväll. Mycket stress och lite sömn och jag känner att min kropp bara skriker NEJ. Hade det varit innan jag blev utbränd hade jag bara kört på men nu är jag verkligen medveten på ett helt annat sätt. Jag har inte mått bra de senaste veckorna för det är för mycket. Många av mina kollegor är väldigt trötta nu, det är alltid en väldigt tuff period innan höstlovet. Nu blir det fokus: ta hand om mig själv ett par dagar och hoppas på att jag mår bättre snart. Halsspray, nässpray och Voltaren - min helg det. 
 
Började nyss kolla på Idol och fick reda på att Affe har valt att lämna, alltså jag gråter. Affe och Caspar är mina två anledningar till att se fram emot fredagarna, jag gråter långt inne i själen för jag älskar allt med Affe. Jag älskar hans röst och framför allt hans personlighet, att han inte är som alla andra. Fasen vad jag gillar sådana människor, som är unika och har en fin personlighet. 
 
På tal om något helt annat, det verkar som att jag ska till Polen under höstlovet vecka 44. Det var inte alls planerat och jag fick reda på det idag. Mamma behöver åka till Polen för att där är en del kvar att fixa efter morfars bortgång, och hon vill gärna att jag följer med och såklart ställer jag upp på det. Vem tackar nej till att åka hem till Polen liksom? Jag är dock orolig, väldigt orolig över corona. Jag var ju i Polen i somras och kände då oro hela tiden, men å andra sidan känner jag oro hela tiden här hemma i Sverige också så det kanske är lite skitsamma. Munskyddet åker på med andra ord igen. Det kommer dock kännas SÅ otroligt konstigt att åka till Polen och inte träffa morfar, i somras gjorde vi ju inte heller det får då åkte vi på hans begravning men då var man så uppe i allt med morfars bortgång. Nu har det gått flera månader och nu ska vi tillbaka men utan någonting med morfar, jag blir tårögd när jag skriver detta 😥Det kommer alltså bli blandade känslor att åka tillbaka till Polen, jag saknar morfar så sjukt mycket. Jag trodde inte det gick att sakna någon så men jag känner mig verkligen inte hel, en bit av mig fattas och jag hatar känslan. Morfar var en så stor del av mitt liv, 1/4 av min familj och det känns verkligen förjävligt att han är borta, för alltid. Jag vet att det känns ännu tuffare för mamma och jag ska finnas där och stötta henne varje sekund. Hon är verkligen mitt allt ännu mer nu, om det ens går. 
(null)
 
(null)
 
(null)
Då blir det tillbaka till munskydd ett tag. Kommer bli bättre nu, då det inte är lika varmt. Kommentarer

Krya på dig. Hoppas att du snart mår bättre och att oron lägger sig.

Svar: Tack, kul att du gillar mood trackern i min bullet journal.

Kram

Svar: Nu mår jag bättre så jag vet inte riktigt vad det var. Kram
Carro

» Lina

Ta ett test så vet du om det är Corona eller en vanlig förkylning :)

Svar: Ja, jag har beställt ett test men det går inte att hämta förrän måndag så en del dagar i ovisshet först...
Carro

» Hilma

Nej har du blivit sjuk din stackare! Vad trist, hoppas du piggnar till fort <3 kram!

Svar: Nu mår jag bättre, så vet inte riktigt vad det var. <3
Carro

Usch ja jag blev hem skickad i måndags då jag var snuvig, tog test men va negativ, skall testas på måndag igen dock inte feber men snuvig ..hoppas inte du har det håller tummen o krya på dig tjejen

Evas blogg <3

Svar: Hoppas testet är negativt nästa gång också!
Carro

» Lisa

Vad jobbigt att vara sjuk. Krya på dig ! :) Kram

Svar: Nu mår jag bättre så vet inte riktigt vad det var för något. Kram
Carro


Kom ihåg


Trackback