slide show

Tankar som snurrar just nu

(null)
Måndag igen. Helgerna går så fort och veckorna går så fort men jag gråter inte, 2020 är sämst och jag vill bara att det ska bli 2021, att ett bra vaccin ska komma så att man kan börja leva lite normalt igen. 

Vad gjorde ni i helgen då? Jag var social men på distans. I lördags snapade jag först med en kompis ett bra tag, saknar och längtar tills vi kan träffas igen. Därefter ringde Alexandra och vi pratade i en timme, jag saknar den tjejen så mycket. Jag älskar att umgås med henne och jag saknar våra shoppingrundor och middagar ute. Jag kommer uppskatta det så sjukt mycket när (om?) livet återgår till det normala. Det var himla roligt att prata med henne i alla fall, min fina vän. Kort därefter ringde Anton mig och vi snackade också i en timme. Hallå, när blev jag en telefontjej?! Anton blev förvånad över att jag svarade den här veckan också hahah, vet inte hur jag ska tolka det? Alla behöver social kontakt och träffas man inte så känns det fint att i alla fall prata i telefon. 

Förutom på jobbet, om ni inte jobbar på distans såklart, träffar ni folk utanför familjen då eller hur gör ni? Anton ska ha spelkväll nästa helg och då brukar vi vara fyra stycken, mig inräknat. Hade ni gått? Jag träffar ju hundratals elever och en massa kollegor varje dag på jobbet så jag är ständigt utsatt för social kontakt. Mer än mina kompisar som både pluggar och jobbar hemifrån. Att då ses fyra personer är mindre kontakt än jag får på jobbet, hur hade ni gjort? Jag håller på att bli lite smått galen av att inte träffa någon, förutom mamma under min fritid. Jag är introvert och brukar inte träffa kompisar jätteofta men jag har aldrig varit så "ensam" som jag är nu. Jag saknar så att gå i affärer, jag vill kolla på julpynt men jag vågar inte mig ut i affärer bland en massa okända människor. December är verkligen den mysigaste månaden och att gå runt i affärer och ta in julstämningen ger mig ro i hela kroppen men med både vanlig influensa och corona cirkulerande vågar jag inte, vilket gör mig ledsen. Jag tror jag varit i en mataffär i Sverige tre gånger de senaste 10 månaderna? Sjukt!!Kommentarer

Jag tror tyvärr vi får vänta med vaccin och att 2021 kommer vara som 2020, tyvärr. Bättre ställa in sig på att detta är det nya normala ett bra tag framöver.

Svar: Verkar som om vaccin kommer i januari, ska ta det så fort jag får möjlighet!
Carro

Ja visst vill man bara att det ska bli 2021 och att coronaskiten ska försvinna :/

Svar: Ja verkligen, så trött på skiten! :(
Carro

» Hilma

Ja dagarna går verkligen snabbt! Tack för att du delar med dig av dina tankar fina du <3

Svar: <3
Carro

» petra

Jag tror vi alla känner oss less på skiten nu,visst vill man gå i butiker o små strosa lugnt men det kan man inte nu,jag blir superstressad av gå in på ica bara för det finns så mkt dårar som inte tar hänsyn,känner precis som du man blir så ensam fast vi alla är det nu och vi får hjälpas åt tillsammans, stor kram

Svar: Ja men det är ju verkligen så, kontant stress. Hoppas på att 2021 blir bättre <3
Carro


Kom ihåg


Trackback