slide show

Det är fredag mina vänner

(null)
Fredag, så skönt så! Det har varit en tuff vecka. Nationella prov måndag, tisdag och torsdag så jag har suttit och lyssnat på elevernas diskussioner i drygt 12 timmar. Det som känns så himla bra är dock att bedömningen nu inte längre känns som ett problem. Jag kommer ihåg hur klurigt jag tyckte det var att bedöma NP första åren som lärare medan det nu känns som att alla bitar faller på plats. Jag och mina kollegor hade typ exakt samma reflektioner kring diskussionerna vilket får mig att känna mig trygg i min roll som lärare. Bra diskussioner även i år så det var roligt, samtidigt som det är extremt tufft att sitta och lyssna så många timmar. Idag hade jag äntligen vanliga lektioner igen vilket kändes så kul :-) 

Corona känns fortsattningsvis väldigt tufft. Vi lärare är en extremt utsatt grupp, varje dag träffar jag hundratals människor från olika familjer och avstånd går inte att hålla. Det känns som att corona kryper allt närmare och jag undrar om det verkligen går att klara sig igenom denna pandemi utan att bli smittad? Vi har coronafall på jobbet och för mig som är i riskgruppen känns allt mörkt och jättetufft nu. Skönt med två dagars ledighet, jag ska inte träffa någon utan isolera mig hemma för ångesten är stor, tyvärr. Vad ska ni göra i helgen? Jag ska bara umgås med mamma och det ska bli så mysigt. Ikväll ringde Anton mig och vi pratade i telefon i 1,5 timme. Det har nog aldrig någonsin hänt?! Jag avskyr att prata i telefon, här kommer min introverta sida fram väldigt mycket. Jag blir stressad och helt ärligt struntar jag i att svara många gånger och smsar sedan istället. Dock var det verkligen trevligt att prata idag, vi hade så mycket att prata om så 1,5 timme flög verkligen iväg. Nu kollar jag idol, Caspar alltså <3 Kommentarer

Vem är Anton? :)

Svar: Min närmaste killkompis! :)
Carro

» Hilma

Hoppas du har en jättemysig helg fina du! <3

Svar: Du med fina <3
Carro

Lider verkligen med er som är i riskgruppen. Och det typiska är att många av dom yrkesgrupper som är mest utsatta inte kan jobba hemifrån.

Svar: Ja men det är ju verkligen så. Vård, skola osv går ju inte jobba hemifrån...
Carro


Kom ihåg


Trackback