slide show

Sömnen, var är du?

(null)
Tjej som sovit två timmar i natt 🙃 Nej men vilken helvetesnatt det var. Jag vet inte vad som hände men jag var klarvaken när jag skulle sova, och då var ändå klockan strax 01. Jag låg i sängen i timmar, egentligen var jag trött men samtidigt klarvaken. Först somnade jag någon halvtimme och sedan vaknade jag gång på gång. Därefter kunde jag inte somna från 02 till 4.30(!!!) och klockan ringde 6.30. Vad gör man åt sömnproblem? Jag vet inte vad som händer men jag sover så jäkla dåligt på senaste. Det finns ju inget värre än när man inte kan sova och så börjar tankarna snurra och gör allting hundra gånger värre. 

När klockan ringde ville jag bara gråta. Jag har aldrig någonsin varit så trött som idag. Det var galet svårt att fixa jobbdagen. Hjärnan känns som klister, jag kan inte tänka en ordentlig tanke. Jag skulle rätta tre faktatexter men det gick bara inte. Jag längtar tills jag kan gå och lägga mig ikväll och hoppas innerligt att jag kan somna 🥺 Vad gör ni när ni inte kan somna? Några tips? 
Kommentarer

Frisk luft och motion hjälper mig sova väldigt bra 🙂 jag ser till att promenera 8 km varje dag och det är väldigt skönt. Kroppen blir så avslappnad av frisk luft känner jag. Finns inget bättre än en kvällspromenad om du frågar mig 😍 4 km på morgonen och 4 km på kvällen, alldeles lagom

Svar: Vad härligt! :) Ja promenader är verkligen bra.
Carro

» Hilma

Usch det är ju hemskt att inte få sova!! <3

Svar: Det är väldigt hemskt! :( <3
Carro

Ja det är drygt att inte få sova, men fråga på apoteket där finns något receptfritt lycka till :)

Svar: Hemskt!! Saknar sömnen så mycket...
Carro


Kom ihåg


Trackback