slide show

HUR, VEM, VILKEN, VAD?

Såg denna hos finaste Hilma och blev sugen på att själv svara på frågorna. 
 
HAR DU?

Folköl i kylen?
 Nej haha! Öl kommer aldrig någonsin att ta plats i min kyl, inte någon alkohol alls närmare bestämt. 

Något husdjur? Nej, djur är inte rikigt min grej. Dör för Golden Retrievers dock, finns inget sötare...<3 Det är så mycket jobb med en hund och det passar inte in i mitt liv just nu. 


Puder på dig? 
Nej, inget smink just nu men till vardags använder jag puder men aldrig foundation. Jag äger inte ens en foundation vilket är jätteovanligt vad jag förstått det som? 

Framtidsplaner? Ja, ja, ja! Komma till ro i min framtida lägenhet, resa till Aruba, köpa hus i framtiden och kanske, kanske, kanske börja plugga. Vi får se!


Någon sjukdom? Diabetes typ 1 och kronisk migrän. 


Några MVG:n? 
Jag hade 21 av 29 MVG på gymnasiet, är väldigt stolt över mina betyg. 

Något beroende? 
Shopping, inredning och resor. 

Nagellack? Inte på mig, använder bara nagellack under sommaren när jag är utomlands av någon anledning. 
Ett helt lager skulle man kunna säga. Just nu har jag svart på mig.

Någon vän som bor i ett annat land? 
Nej men hade gärna haft! 
 
 
VEM?

Avskyr du? Avsky är ett starkt ord men jag avskyr sorgligt nog min pappa. Han är sedan många år inte alls en del av mitt liv längre och om vi ser varandra i affären eller på en restaurang går vi bara förbi varandra. Hur sjukt är inte det egentligen? Jag kommer aldrig att prata med honom, han har förbrukar alla chanser som finns att visa hur en pappa ska vara och jag behöver inte en sådan person i mitt liv. Sedan avskyr jag en person till, extremt mycket men det tar vi inte här. 


Längtar du mest efter? En person, men inga namn nämnda...<3 Sedan saknar jag morfar supermycket men vi kommer ju aldrig mer att ses. 💔


Stör du dig på? Det finns ett par personer men inga jag nämner här såklart. Annars i övrigt stör jag mig på människor som festar under corona, kan man verkligen inte hålla sig borta? Jag stör mig också på uppkäftiga människor som inte vet vad respekt innebär. 


Diskar? Diskmaskinen, jag avskyr verkligen att diska och funderar på riktigt på papperstallrikar när jag flyttar hemifrån. Haha nejdå men nästan så faktiskt. 

 
 
VILKEN?

Tidning läser du?
 Amelia, bästa tidningen. 

Buss åker du oftast? Jag åker aldrig buss eller något kollektivt alls. Sedan jag tog körkort för nästan fyra år sedan har jag aldrig suttit i varken en buss eller ett tåg. Utomlands åker jag bara taxi. 

Dag fyller du år? 
26 februari. 

Årstid föredrar du? Våren är ju himla fin. Sommaren är ju nice för då är man ledig och jag älskar havet mer än allt, men tycker det blir jobbigt när det är för varmt för jag ogillar att svettas. Vintern är ju superfin och hösten är lite mysig. Nu blev det plötsligt alla fyra årstider haha men jag gillar faktiskt alla på sitt sätt. 
 
 
VAD?

Gör du nu? Vaknade för bara en stund sedan. Nu sitter jag på soffan och skriver detta inlägg. Snart ska jag äta frukost. 


Gör dig till en bra människa? 
Men gud vad svårt... Ingen aning faktiskt. Att jag är empatisk och ödmjuk kanske.

Gör dig till en dålig människa? 
Ibland är jag väldigt otålig och väldigt envis. Jag kan också lätt bli arg hemma och det påverkar mina närmaste. Hemma är jag också väldigt lat och borde hjälpt till så mycket mer än jag gjort. 

Vill du arbeta med? Lärare som jag gör nu, och så vill jag fortsätta med att ordna bröllop, som jag ju också är utbildad till. Att bli mäklare är en dröm jag har och om jag känner mig själv kommer jag troligtvis hoppa på det tåget någongång i livet. Kanske pausa läraryrket ett tag? Det är ett jäkligt tufft yrke som får många lärare till att fundera om vi verkligen kommer orka. 


Är roligast just nu? Flytten, eller själva flytten i sig är inte kul för det är så galet mycket att göra men själva processen att bygga upp något eget. Jag längtar verkligen till februari. 


Har du på dig nu? 
Ett par svarta mysbyxor från Calvin Klein och en rosa hemma-tröja.  

Äger du för skor? Oj, en massa. Över 30 par. Mest skor från Gant tror jag.


Har du för skostorlek? 41


Läser du för bok? Igår läste jag ut "Nio liv" av Emelie Schepp, jag återkommer till den för det var verkligen en av de bästa böckerna jag läst, någonsin. Idag ska jag börja på en bok av Shari Lapena. 


Ska du göra nu? Äta frukost, titta på en julfilm (<3), städa, packa upp min resväska från Polen. Sedan är dagens planer att lägga upp en massa annonser på Tradera för jag behöver få ihop de pengarna jag slösade i Polen. Jag har fortfarande de allra största möblerna kvar att köpa och jag behöver pengar. Jag ska också fylla i mina elevers resultat från en redovisning, mejla föräldrar och skriva en vikarieplanering då de nationella proven drar igång imorgon och jag ska sitta och lyssna på de muntliga proven hela måndag, tisdag och torsdag. 

 Kommentarer

Vad duktig du är som hade så bra betyg och kul läsning <3 Kramis

Svar: Jag pluggade verkligen alldeles för mycket, inte värt det såhär i efterhand men men <3
Carro

» Carro

Kul lista! Jag använder faktiskt också bara puder, aldrig testat foundation 💕

Svar: Åh, då är jag inte den enda haha :D
Carro

» Lisa

Såg också den här listan hos Hilma. Jätteroligt att få veta mer om dig :)

Kram

Svar: Vad kul att du tycker det! :) <3
Carro


Kom ihåg


Trackback