slide show

Hejdå lägenheten ❤️

Nu är vår lägenhet uppe på Hemnet. Det var så himla roligt att se bilderna, väldigt duktig fotograf. Här har jag bott i 25 år, nästan hela mitt liv. Jag har fått världens bästa uppväxt här, med mamma och min storebror. Mamma flyttade in hit och hade ingenting, hon byggde sakta men säkert upp en trygg uppväxt för oss barn. Jag har så många fina minnen härifrån. Jag flyttade in hit när jag var 1,5 så nästan hela min bebistid, hela min barndom, tonårstid och starten på vuxenlivet har jag bott här. Denna bostad kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat och jag tackar mamma för 25 år här. Det känns vemodigt att lämna, men för mamma känns det ännu värre, hon är verkligen sentimental. Jag ogillar starkt förändringar men känner samtidigt att det är dags för en förändring, jag är taggad på att flytta hemifrån och det ska bli roligt att ha något som är mitt. Uteplatsen gör mig ännu mer taggad. Det känns bra, samtidigt som det känns sorgligt. Sista julafton någonsin här, ahh... ❤️

 Jag vet folk som flyttat runt 10 gånger och jag kan verkligen inte förstå det. För mig är det en trygghet att stanna på samma ställe, att flytta gång på gång är verkligen min stora mardröm. Jag hade aldrig kunnat känna ro. 
(null)

(null)
Vår stora och luftiga hall. 
(null)

(null)

(null)
Köket - jag blev så himla nöjd med dukningen inför fotograferingen. Här ser ni smygtitt på lite av det jag köpt till nya lägenheten. Allt grått porslin är nytt, hur fint? Vasen köpte jag i Polen och den är magiskt vacker, och ljushållaren likaså. Även den gråa plattan och smörknivarna i rosé. 
(null)

(null)
Vårt vardagsrum, det rum jag spenderat och fortfarande spenderar absolut mest tid i. Jag älskar verkligen detta vardagsrum, här mår sin jag allra bäst. 
(null)
Här är mitt fina, renoverade rum. Jag älskar att det är så ljust och modernt. Ett sådant här rum kommer jag inte ha i min lägenhet så det är 3 rum och inte 4 som här, jag kommer sakna det. 
(null)
Och här är det andra renoverade rummet, min älskade, älskade walk in closet. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan den, detta rum är drömmigt. Jag är så glad att jag fick ett helt rum här och fick bygga upp en walk in closet som har varit en dröm så länge. I min lägenhet kommer jag också att ha en walk in closet, det är en av anledningarna till att jag ska bo i en 3a. Dock är det rummet mindre än detta så det kommer inte bli en riktigt lika stor WIC och det fina ljusa trägolvet kan jag ju inte ta med mig. Jag hoppas det blir någorlunda fint ändå. Kommentarer

Tog det lång tid att rensa,plocka undan och styla innan fotograferingen? Hade ni fått tips på vad man ska tänka på? Vi ska fotografera vår lgh nu på tisdag

Svar: Ja, det tog väldigt lång tid. Vi är fortfarande helt slut! Det beror på hur mycket saker man har att ta undan men vi behövde fixa väldigt mycket. Vi fick tipset om att plocka undan så mycket som möjligt och endast ha möbler + dekoration framme. Inga personliga föremål som t.ex. foton eller liknande framme alls.
Carro


Kom ihåg


Trackback