slide show

Skolavslutning

I torsdags köpte jag en ny klänning, oj vad nya kläder det blivit på sistone :-) Den är från h&m och superfin! Jag tyckte inte om den innan jag satte ett skärp i midjan, då blev den himla snygg. 
Visst är den söt? Kostade 249 kr, bra pris. 
Såhär såg jag alltså ut idag på skolavslutningen. Jag ska berätta mer om den senare men kan säga att det var den absolut finaste stunden jag varit med om under mina tre år som lärare. Det var så fint men så otroligt jobbigt. 
Grät på jobbet när jag fick brev, grät i klassrummet, grät när vi skulle ta farväl och grät hemma när jag läste om breven. Så himla mycket känslor... Jag fick ett par brev idag av elever i 9B, jag kan inte beskriva hur mycket de orden betydde för mig. Det var det absolut finaste som någon någonsin skrivit till mig. Jag ska visa er lite sedan. Jag blir rörd bara jag tänker på det. Det har alltså varit en extremt känslofylld dag, för mig och för mina 9or. 
Kolla :( Ja, vad ska man säga? Så tacksam. 
Nu är det SOMMARLOV för elevernas del! Vi jobbar måndag och tisdag, så mina kollegor får sommarlov redan på tisdag men jag ska ju jobba på sommarskolan i två veckor så inget lov för min del ännu. Dock känns det skönt att terminen är avklarad, det är alltid en väldigt speciell känsla när man släpper iväg eleverna på sommarlov. Man har setts så många timmar varje dag och sedan ses man plötsligt inte på två månader och med 9orna ses man inte alls mer. Tänkte utvärdera läsåret lite, skänt för min egna del att kunna reflektera lite på bloggen. Trots att jag ska jobba två veckor blir det miljöombyte. Ny skola, nya elever, nya utmaningar. Det känns väldigt bra! Kommentarer
» Ullie

va fin du är o ja pricken va nog bältet et kan göra så mycket
va både jobbigt o roligt för dej

Svar: Tack! Ja, det var verkligen blandade känslor igår.
Carro


Kom ihåg


Trackback