slide show

Ren och skär lycka

Dagen då UD hävt sina reserestriktioner har kommit!!! Jag blev så sjukt glad när jag läste det, det går inte att beskriva min lycka. Nu får svenskar resa till 10 st resmål, Grekland och Spanien är två av dessa. Om allting går som planerat sitter jag alltså på ett flyg ner till Grekland den 16 juli och på ett flyg ner till Spanien den 1 augusti. Jag ville typ gråta av lycka när jag läste detta. Ving återupptar sina resor, alltså <333
 
Det betyder att jag kommer att få uppleva detta denna sommaren också. Jag blir så glad i hela själen, detta var verkligen det bästa som kunde hända. Om vi kommer iväg (skriver om för detta är så osäkra tider så man vet aldrig) så ska jag njuta av varje sekund!! Det finns ingenting som gör mig lugnare, mer utvilad och gladare än att resa till Medelhavet. 
 
Idag tog jag 43 botoxsprutor mot migrän, det känns som om jag tog förra dosen för bara några få veckor sedan men det har gått 11 veckor. Det var faktiskt en ren plåga idag. 43 sprutor i huvudet (nacke, axlar och käke inräknat). Det gjorde rent ut sagt så jävla ont på en del ställen att jag inte kunde hindra tårarna. Jag ville inte visa för min neurolog att jag grät för jag hatar att gråta inför folk så jag torkade bort tårarna när han fyllde på sprutorna. Det enda jag tänkte på när stick efter stick gick in i mitt huvud var Grekland och att jag snart ligger på stranden. Nu mår jag skit, verkligen. Jag ska gå och lägga mig tidigare idag för denna smärta är inget att hänga i julgranen. 
 
Förresten, uppdatering kring sommarjobbet. Jag har nu jobbat två dagar, jobbar imorgon också och sedan är vi tydligen lediga under midsommar. Det var mer än jag visste men man tackar ju inte nej va :-) Det går verkligen bra på jobbet. Det är en rejäl utmaning, för jag är med eleverna från 8.30-15.00 varje dag och har inte en enda minuts planering under dessa timmar. Hela förmiddagen undervisar jag ett gäng grabbar, ett gäng skoltrött grabbar... Men de är verkligen hur härliga som helst och vi har haft superkul under dessa två dagar! Redan efter de första minuterna vi spenderade tillsammans igår kände jag bara, yeees det bara klaffar, vi började prata och skämta direkt och det blev bara en så härlig stämning. Otroligt kul! Jag kan absolut tänka mig att jobba på sommarskolan igen. Både igår och idag var det riktigt varmt men molnigt, jag håller tummarna för att det fortsätter såhär för då får jag ingen ångest över att jag jobbar och inte ligger på stranden haha... Morgnarna är dock superjobbiga då jag avskyr att gå upp tidigt, men när jag väl kommer dit så flyter det på. Bara 6 dagar kvar nu och målet är att så många som möjligt ska klara svenskan, få sitt slutbetyg och komma in på gymnasiet. Tänk vilken känsla om jag lyckas hjälpa grabbarna att komma in på gymnasiet, magiskt! Kommentarer

Fy så hemskt det låter med den smärtan :(.

Svar: Ja, det var inte kul alls!:(
Carro

» Frida

Härligt! :D Jag har en biljett till Spanien i Oktober för att hämta hem våra sista prylar till Sverige. Kanske blir av då :)

Aj, gillar verkligen inte sprutor. Testade att fylla läpparna en gång för massa år sedan, usch vad obehagligt det var

Svar: Ska ni flytta till Sverige permanent? :)
Carro

Vad skönt att du trivs så med ditt sommarjobb! Och ne, man klagar inte på lite ledighet ;)

Svar: Ja, det känns ändå absolut värt att jobba två veckor av min semester :D
Carro

Ja resa är en del av livet :) ha en fin midsommar :)

Evas blogg

Svar: Ja, det är det verkligen! :)
Carro

Vad kul att dina resor kan bli av! Glad för din skull.

Roligt att du trivs med sommarjobbet - heja dig!

Svar: Tack för din kommentar!

Kram

Svar: Nu har Ving ställt in resan... Alltså detta året går verkligen inte som tänkt... Kram
Carro


Kom ihåg


Trackback