slide show

25 års fest

Förra lördagen var jag på Roxanas 25 års fest. Jag velade fram och tillbaka om jag skulle gå eller inte och nu i efterhand var det väl kanske inte jättesmart då det var långt ifrån coronavänligt men nu är det gjort. Jag har haft ångest ända sedan dess och tänkt varje dag på att jag kanske blivit smittad av corona (ja min ångest nu i coronatider är sjuk). Hur som helst, om vi tänker bort coronabiten hade jag jättekul! 
(null)

(null)

(null)
Vi var i en stuga i Tormestorp och de hade pyntat jättefint. 
(null)
Robin och Roxana, hur fina? Fru och man, för de gifta ju sig i december <3
(null)

(null)
Fina vännen! 
(null)
Jag filmade en del under kvällen men fotade inte så mycket, så här är två screenshots från Snapchat. När tårtan kom in sjöng vi hööögt på polska, vilken stämning. 
(null)
(null)

Det var många personer på festen, runt 40 kanske? Många hängde dock utomhus en stor del av tiden men då jag inte röker håller jag mig borta från rökande klungor. Jag, ett par tjejer och ett par killar dansade loss hela kvällen. Jisses, jag kommer inte ihåg när jag dansade så mycket senast. Vi hade så roligt!! 
(null)

(null)
Polacker vet verkligen hur man festar kan man lugnt säga haha! Det var galet drag hela kvällen. 

Många på festen var polska men även en del svenska. Jag pratade med en kille, så skulle han gissa hur gammal jag är så sa han 20. När jag sa att jag är 27 trodde han verkligen inte mig. Detta är något jag fått höra hela livet, i princip alla som inte känner mig tror att jag är mellan 18-21 år. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det haha... När jag är 40 och folk tror jag är 25, ja då blir det ju nice haha! Som i torsdags på sommarskola så knackar en tjej på dörren och frågar "är det någon lärare här jag kan få prata med?" Jag bara "ja, du pratar med henne nu. Det är jag som är läraren". Hon bara men ojj du ser så ung ut! Nu svarar jag bara, jag är van för alla säger det. Ser jag verkligen så ung ut, eller vad är grejen?Kommentarer

Jag har samma "problem"! Jag är 30, men folk tror på riktigt att jag är i övre tonåren. Jag har runt ansikte och slät hy. Ibland tar jag det som en komplimang, andra gånger är det irriterande och pinsamt. Kan bli tröttsamt ibland!

Svar: Haha, ja jag håller med! Ibland vet jag inte hur jag ska tolka det :P
Carro

Vad roligt att ha varit iväg på fest, men förstår såklart oron och vi får hoppas att det inte var någon fara! Sen så tycker inte jag det är något ”konstigt” med unga lärare liksom, bara kul ju 😃♥️

Svar: Ha det får vi verkligen hoppas! <3 Nej tycker inte jag heller, bara skoj :D Har flera gånger fått höra att folk tror jag är elev dock haha!!
Carro

Åh så fina bilder!! Ser så roligt ut!!

Svar: Det var verkligen skoj :D
Carro


Kom ihåg


Trackback